-
May 30th, 2013, 13:03
پاسخ : تک پرداخت ، پی لاین ، جی پال کدام یک؟

نوشته اصلی توسط
MobinPal
دیگه همه ی تاپیک ها داره تبدیل میشه به تبلیغات ...به نظرم مدیران محترم باید یه فکری به حال این پست های تبلیغاتی بکنن ...
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013 13:03
# ADS
-
June 2nd, 2013, 10:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دیگه همه ی تاپیک ها داره تبدیل میشه به تبلیغات ...به نظرم مدیران محترم باید یه فکری به حال این پست های تبلیغاتی بکنن ...
دوست عزیز مگه اشکالی داره کاربرا اطلاعاتشون بره بالا ؟! کسی مجبورتون نکرده بیاین بخونین , یا حق
-
-
June 2nd, 2013, 11:30

نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
دوست عزیز مگه اشکالی داره کاربرا اطلاعاتشون بره بالا ؟! کسی مجبورتون نکرده بیاین بخونین , یا حق
دوست عزیز پستی که ازش نقل قول گرفتم رو دیدی اصلا ؟؟؟این تاپیک نظرسنجی هست نه تبلیغات !!!
-
-
June 2nd, 2013, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دوست عزیز پستی که ازش نقل قول گرفتم رو دیدی اصلا ؟؟؟این تاپیک نظرسنجی هست نه تبلیغات !!!
درسته ولی اینجا فقط ۳ تا درگاه معرفی شده بنده و بیشتر دوستان علاقه داریم با تمام درگاه ها اشنا شیم حالا هم به نظر بنده اشکالی نداره کاربران علاوه بر شرکت در نظر سنجی درگاه هایی رو که باهاشون کار کردن معرفی کنن , برقرار باشید
-
-
June 3rd, 2013, 17:01
عضو انجمن
تک پرداخت ، پی لاین ، جی پال کدام یک؟
سلام
واقعا سایت هایی هستند که محدودیت سن قانونی ندارند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
-
June 3rd, 2013, 17:03

نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
چی نوشتی
-
-
June 3rd, 2013, 18:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mortezafox
سلام امروز یه چیزای جالبی تو پی لاین دیدم که به صورت تصویری بازگو میکنم
به نظرم پی لاین شبیه گاراژ های قدیمی هست که حساب دفتری و با چرتکه کار میکنن
بر طبق قوانین که خودشون گفتن از اراده معذوریم ولی برای سایت زیر مثل اینکه این قوانین وجود ندارد
با سلام
ابتدا عرض کنم بخاطر اینکه نقل قول طولانی نشه، عکس ها حذف شد
بنده فکر نمیکردم قبل از اینکه جوابیه مسئول مربوطه پی لاین رو ببینین این کار دور از انتظار رو انجام بدین و به این صورت برخورد کنید
کاربران عزیز هم مشاهده می کنند زمانیکه این پست رو ارسال کردین هیچ پاسخی به تیکت شما داده نشده
api سایتی که معرفی کردین هم مسدود شد و از این بابت بسیار تشکر میکنیم که کاربران متخلف رو گزارش میدین ولی شما قبل از اینکه به تیکتتون رسیدگی بشه میاین چنین کاری رو انجام میدین نشون از بی تجربگی شما داره که انشاا... از این پس شاهد این موارد نباشیم
موفق و پایدار باشید
-
تعداد تشکر ها از mohsensoltani به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2013, 20:49

نوشته اصلی توسط
mohsensoltani
با سلام
ابتدا عرض کنم بخاطر اینکه نقل قول طولانی نشه، عکس ها حذف شد
بنده فکر نمیکردم قبل از اینکه جوابیه مسئول مربوطه پی لاین رو ببینین این کار دور از انتظار رو انجام بدین و به این صورت برخورد کنید
کاربران عزیز هم مشاهده می کنند زمانیکه این پست رو ارسال کردین هیچ پاسخی به تیکت شما داده نشده
api سایتی که معرفی کردین هم مسدود شد و از این بابت بسیار تشکر میکنیم که کاربران متخلف رو گزارش میدین ولی شما قبل از اینکه به تیکتتون رسیدگی بشه میاین چنین کاری رو انجام میدین نشون از بی تجربگی شما داره که انشاا... از این پس شاهد این موارد نباشیم
موفق و پایدار باشید
دوست خوبم من قصد این که کار همکار خراب کنم نداشتم
فکر نمی کردم نمیدانید و فکر میکردم این طور بشود بهر حال
معذرت میخوام اگه بی تجربه ام موفق باشید
-
-
June 3rd, 2013, 22:32

نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
چرا که نه . شتاب میهن پال جیپال و ...
زرین پال و پی لاین فقط مدارک میخوان
و موضوع بعدی اینه که چند وقتی هست که با میهن پال دارم کار میکنم با دو درگاه پارسیان و ملت + ملی درگاه کاملیه + 1 درصد کارمزد و تسویه در 8 ساعت
ویرایش توسط hoka : June 3rd, 2013 در ساعت 22:36
-
-
June 4th, 2013, 14:01
عضو انجمن
تک پرداخت ، پی لاین ، جی پال کدام یک؟

نوشته اصلی توسط
hoka
چرا که نه . شتاب میهن پال جیپال و ...
زرین پال و پی لاین فقط مدارک میخوان
و موضوع بعدی اینه که چند وقتی هست که با میهن پال دارم کار میکنم با دو درگاه پارسیان و ملت + ملی درگاه کاملیه + 1 درصد کارمزد و تسویه در 8 ساعت
پارس پال هم مدارک میخواد. تا ارائه نکنی حتی نمیزاره وارد پنل بشی!
من زرین پال و پی لاین و پارس پال تایید شده دارم. (صرفا برای تست!)
برام عجیبه که تبادلات مالی آنلاین چقدر ساده و بی اعتبار شده تو ایران، زرین پال کار خیلی قشنگی کرد و در حال حاضر رقبای خوب و قدری داره...
اما تبادلات مالی بدون سن قانونی و بدون مدارک شناسایی؟
بانک ها چه جوری بهشون درگاه میدن؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید