با سلام.
هیچ موقع نمیشه گفت که که n نفر رید 0 کرده اند اما سوخت هارد نداشته اند پس برای من هم اتفاق نمی افتید به سود و کیفت می رسیم به امید خدا موردی پیش نخواهد آمد ! نه موافق نیستم چرا ؟!
زمانی که در حال تصمیم گیری برای کانفینگ سرور داشتم بین رید 0 و 10 تصمیم کمی سخت بود اختلاف حدود 100 دلار بود.اما گفتم اگر خدای نکرده فردا روزی مشکلی برای یکی از هارد ها بیش بیاید همین مشتری که میگه به چه کیفیتی عجب سرعتی داره این سرور ها میگه آخه مگه شما نمی دانستید که رید 0 کردید یکی از هارد ها مشکل خورد کل دیتا ما از بین رفت و ... و به سیخ کشیده می شودیم!و کلی خسارت که باید به کاربران پرداخت می کردیم.
تصمیم آخر 8 هارد 2tb توشیبا استفاده شد در این سرور با کارت رید که همه کاربر ها کمال لذت از سرعت می بردند اما چشمتون روز بد نبینه زمانی که اخطاری روی هارد رخ داد و ظاهرا یکی از 4 هارد اصلی مورد خورده بود و سرور روی 4 هارد بک آپ رفت و مشغول به کار بود به قدری خوشحال شودم که اون زمان رید 0 نکرده بودم و 100 دلار هزینه بیشتر کردم که خدا می دونه.
خلاصه تصمیم با شما هست و اینکه به کاربر گرامی بگین دیتا شما روی این وی پی اس ممکن الان باشه ممکنه 1 ثانیه دیگه نباشه ممکنه هیچ موردی پیش نیاید هیچ تضمینی از بابت امنیت پایداری دیتا در هارد ها ندارید.
اما واقعا ارزش دارد رید سخت افزای درست انجام دادن.