بله به صورت جداگانه محاسبه میشه.
اکثر دیتاسنتر ها بودیم اما فعلا تازگی ها با دو تا دیتاسنتر کار میکردیم مجدد کردیمش همین تبیان انشالله در آینده مجدد با چند تا کار میکنیم.
کلا از تبیان نمیریم
تبیان کیفیت بالا و هزینه بالایی داره به قول دوستان هزینه فضایی ما هم مشتری های خاص خودمان را داریم و برای جذب مشتری معمولی هست که مجدد دیتاسنتر های دیگر میرویم.
در مورد پارس انلاین هم اگر میخواهید کاری انجام بدید به نظرم با mgp.co هماهنگ بکنید که حداقل اخلاق این همکارمون خوب هست و جا افتاده در پارس آنلاین ، ما قبلا پارس آنلاین بودیم به دلایلی فرار کردیم رفتیم افرانت تازگی ها هم خواستم مجدد سرور ببریم برای مشتری های معمولی گفتند هر آیپی 10 تومان. بعد گفتیم چند آیپی مدید 4 یا 5 تا، بعدش گذاشته بودند روی کنفرانس گفتم آیپی چرا 10 تومانه خرجتون ماهانه نیست که ما خودمون تو این کاریم آیپی رایپ هزینه سالانه و... دو تا یی میخندیدن میگفتن اون دوران آیپی 5 تومان تمام شده تو خرج ها نیستید ها
در کل هر کسی تو هر دیتاسنتری جا بیفته دیگه جا افتاده و راحته فکر کنم طبق تجربه ما البته.
به جز همکارمون mgp.co هم میتوانید به فراسو هم مراجعه کنید پارس انلاین جا افتادند ولی خب فکر کنم هزینه های کلوشون طبق آخرین قیمتی که گرفتیم به ما گفتند 150 تومان برای پارس آنلاین(ولی خب دلیل درست هم نمیگن برای این قیمت و پشتیبانی فیزیکی توسط خودتان نمیدهند اما اگر cage باشه شاید راه بیان)
انگار از پشت کوه آمدیم و انگار شدیم مسخرشون و باعث شادیشون.دیگه به هیچ عنوان پارس آنلاین نخواهیم رفت.
قدیم اینجوری نبود به خدا !!!
جدیدا اینجوری شده دلشون به دو سه تا مشتری کله گندشونه که اونا برن نمیدونم میخوان چه کنن
الان این حرف 100% تایید میشه.