-
May 31st, 2013, 14:27
-
تعداد تشکر ها ازariansafaei به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013 14:27
# ADS
-
May 31st, 2013, 15:10
پاسخ : برترین ایده ها
پاسخ هاتون عالی بود و بدون حاشیه و دوستانه بود واقعا ازتون تشکر میکنم هنوزم دوستان خیرخواهی چون شما هستن ما از این بابت خوشحالیم فقط یک دومورد رو میخواستم بدونم اینکه ایا مایی که هنوز هیچ مشتری نداریم و تازه میخوایم شروع کنیم اول کار یک سرور بگیریم مثلا300 تومان با لایسنس cpanel و directadmin تو 2 یا 3 ماهه اول قطعا پول این موارد در نیماد و باید با این تفاسیر حداقل 3 ماه این پول رو از جیب بزاریم درسته؟
مورد دوم اینکه ایا برای شروع لایسنس whmcs بگیریم یا نه میشه از نال هم استفاده کرد چون تا به سود رسیدن هاستینگ قطعا چند وقت طول میکشه دیگه؟
و مورد بعدی که کاملا باهاتون هم عقیده ام قالب سایت هستش شما فرد معتبر و کار بلدی برای طراحی قالب میشناسید معرفی کنید؟
به نظر شما در چه سایتهایی و یا چه روشهایی از تبلیغات بهترین بازده رو دارند برای جذب مشتری چون بزرگترین دغدغه جذب مشتریای اولیه هستش؟
-
تعداد تشکر ها ازvpsiran به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013, 15:16
مورد دوم اینکه ایا برای شروع لایسنس whmcs بگیریم یا نه،اوایل کار هست به نظر من زیاد خرج نکنید بهتر هست از همون نال استفاده کنید ولی امنیت به نزدیک به 100 درصد کنید که مشکلی براتون پیش نیاد.
و مورد بعدی که کاملا باهاتون هم عقیده ام قالب سایت هستش شما فرد معتبر و کار بلدی برای طراحی قالب میشناسید معرفی کنید؟از مهرشاد آنلاین و وهاب آنلاین عزیز میتونید تهیه کنید.
به نظر شما در چه سایتهایی و یا چه روشهایی از تبلیغات بهترین بازده رو دارند برای جذب مشتری چون بزرگترین دغدغه جذب مشتریای اولیه هستش؟به نظر من اول از دادن آفر در همین انجمن و گذاشتن بنر در انجمن های پر بازدید مثل همین انجمن و... سپس که کمی بیشتر شناخته شدید در سایت های دانلود بزرگ بنر بزارید
-
تعداد تشکر ها ازliveserver به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013, 15:32
معروفترین هاستینگهای کشور در بهترین حالت دارای درامد خالص چقدر در ماه هستش؟میخوام بدونم اوج درامد یک هاستینگ چقدره؟
-
-
May 31st, 2013, 15:46

نوشته اصلی توسط
vpsiran
معروفترین هاستینگهای کشور در بهترین حالت دارای درامد خالص چقدر در ماه هستش؟میخوام بدونم اوج درامد یک هاستینگ چقدره؟
معروف ترین هاستینگای کشور دیتاسنترن که خب دیتاسنترای چند میلیارد تومنین و درامدشونم میلیاردیه
ولی هاستینگای خوب ماهی 30 تومنم درامد دارن که خب 20 تومنش میشه پول سرور 6 تومنشم پول کارمندا
4 تومنی برا خودشون بمونه ولی خب این حدس منه
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013, 18:45
ariansafaei خیلی بیشتر از این حرفاست ...
من شرکتی رو میشناسم که فقط ماهی 20 میلیون سود خالص برای مدیر عاملش داره
-
تعداد تشکر ها ازliveserver به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2013, 18:54

نوشته اصلی توسط
liveserver
ariansafaei خیلی بیشتر از این حرفاست ...
من شرکتی رو میشناسم که فقط ماهی 20 میلیون سود خالص برای مدیر عاملش داره
این شرکتی که شما میگید جز 10 شرکت برتر کشور هستش؟وچند ساله تو اینکار هستن؟وزمینه ی کاریشون فقط همین هاستینگه؟
-
تعداد تشکر ها از vpsiran به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 11:36
از دوستان کسه دیگه ای نظری نداره برای موفقیت؟
-