نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: برترین ایده ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    155 پست

پیش فرض پاسخ : برترین ایده ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ariansafaei نمایش پست ها
    خب برای شروع بهتره کولو نکنید البته اگر هزینه ی بالایی نخاید بدید
    و بهتره زمان شروع یک سرور اختصاصی رم ۶۴ یا ۳۲ دیگه کم کمش ۲۴ بگیرید بعد ۸ گیگ رم و ۱۰ گیگاهرتز سی پیو از سرورتونو ومجازی سازی کنید و یک سرور برای هاستینگ خودتون راه بندازید
    روشم سی پنل نصب کنید و بدید براتون کامل کانفیگش کنن
    بعدشم هر چه قدر موند مجازی سازی کنید
    اول سرور ای با کیفیت و خوب ولی گرون بدید و بیشتر درامدتونو روی هاستینگ بذارید چون احتمال شکست و ورشکستگیش کمه
    بعد از فروش وی پی اس و هاستینگ بخ فروش ویژه ی وی پی اس از یک سرور ارزون البته توی یک دیتاسنتر خوب بپردازید
    تبلیغ اول از همه توی همین انجمن میتونید بکنید ولی اگر واقعا سایت موفقی میخاید باشید اگر ۵ ملیون سرمایه داشته باشید من میگم ۵۰۰ برای سرور ۴۵۰۰ برای تبلیغ
    یا این که همش برای سرور که کیفیتتون بالا باشه و خود به خود مشتری جمع میشه
    برای شروع ۱ تومن سرمایه ی خیلی خوبیه اگر سرمایتون کمتره اول به مجازی سازی نپردازید و یک وی پی اس رم ۸ و تاکید میکنم سی پیو بالا و اختصاصی بگیرید
    خرجتون بیشتر از ۳۰۰ تومن نمیشه
    بعدش توی ماه اول اگر تبلیغ و کیفیت خوبی داشته باشید پول سرور در میاد
    شما فک کنید سرورتون ۱۲۰ تومن هزینشه میشه فروش ۶ تا ریسلر
    ۶ تا ریسلر خیلی کمه خود من هفته ای ۱۲ ۱۶ تا ریسلر میفروشم ولی خب از ۵ تا سرور نه ۱ سرور
    برا دیزاین و این چیزا بعدا خودتون تصمیم میتونید بگیرید چون این برای اول کار لازم نیست
    واقعا جوابتون عالی بود ولی من هنوز تو ذهنم برای چند مورد جواب نتونستم پیدا کنم اول اینکه ایا با داشتن سرمایه ای نزدیک به 3 میلیون برای شروع و داشتن تخصص امکان موفقیت هستش؟دوم اینکه عوامل شکست در اینکار چیه چون شما بهتر از من میدونید همه روزه هاستینگهای زیادی سر کار میان ولی بعد چند ماه جمع میکنن علت شکست اینا چیه؟یعنی نتونستن مشتری جذب کنن و ضرر کردن و این باعث شکستشون شده؟و اینکه شما عزیز چند وقته تونستید سود قابل قبولی از اینکار به دست بیارید یعنی چند وقت از جیب گزاشتید تا بازدهی بگیرید؟و سوال اخرم این که برای کار هاستینگ برای داشتن بهترین حالت کاری با چند نفر اعضای کاری میشه موفق بود؟

2. تعداد تشکر ها از vpsiran به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)