یه سر برو فیلیپس. فکر کنم کامپیوتر تاک پرداز (طبقه همکف دست راست) دیدم.اون معمولا محصولات خوبی میاره.مدل بدون اداپتور همونطور که دوستان گفتن ؛بهشون پاسپورتی گفته میشه. بهترین برند هم وسترن و سامسونگ هستن و بقیه هم در رده های بعدی.
یه سر برو فیلیپس. فکر کنم کامپیوتر تاک پرداز (طبقه همکف دست راست) دیدم.اون معمولا محصولات خوبی میاره.مدل بدون اداپتور همونطور که دوستان گفتن ؛بهشون پاسپورتی گفته میشه. بهترین برند هم وسترن و سامسونگ هستن و بقیه هم در رده های بعدی.
وسترن از بهترینهای حافظه هست. اینجا ارسال رایگان هم داره:
http://www.chare.ir/index.php?target...product_id=429
در مورد چرخش هم اگه بخوای 7200rpm باشه باید 3.5" رو بخری که منبع تغذیه دارن و سنگینترن.
اون آداپتور دار ها بدون اداپتور هم کار میکنن ؟ (حالا با سرعت و قدرت کمتر)
يه مدل اومده از پاسپورتي هم كوچيتره تقريبا نصف ديده بودم دست بچه ها![]()
Western Digital My Passport
سایزش هم اندازه هارد لپ تاب حدود 2 اینچ.
من خودم دارم 500GB رو آدابتور هم نداره قیمتش هم 107 تومن خریدم elite هم داره ضد خش یکم گرون تر هس ....
AP6
من یه کامپیوتر قدیمی دارم که وقتی اطلاعات رو فلش کپی میکنم سرعتش خیلی پایینه حالا اگه یه هارد اکسترنال بگیرم اوضاعم بهتر میشه سرعتش حدودا چند برابره؟؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
تمام مدل های Passport وسترن سایزشون یکیه. فقط مدل الیت دارای یک نشانگر نورانی هست که مقدار فضای مصرفی رو نشون میده و همینطور قفل usb هم داره. آقا آرش یه 500 وسترن بگیر و تمام دیگه
ویرایش توسط tar.gz : February 15th, 2010 در ساعت 16:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)