با سلام
من توی این تاپیک به چند نفر از دوستانی که لطف کردن و پاسخ دادن پیام خصوصی دادم و در نهایت پیشنهاد آقای Mehran18 یا همون talavps.ir نظر بنده رو جلب کرد. متاسفانه علیرغم اینکه الان چهار روز هست که بنده به ایشون پول پرداخت کردم نه تنها سرویس بنده رو پرداخت نکردن. بلکه از دیروز تیکت ها و تماس های بنده رو نادیده می گیرن.
ایشون توی صفحه اول سایتشون لوگوی FreeBSD هست. و موقعی که من سرویس خواستم گفتن به خودتون دسترسی کانسول میدم که خودتون نصب کنید گفتم مشکلی نداره. بعد از اون بهونه ایشون این بودش که بلد نیستم دسترسی کانسول بدم. بعدش قرار شد من یک آموزش نصب برای ایشون درست کنم که سه ساعت وقت گذاشتم و یک آموزش در حد گروه سنی الف با تصویر برای ایشون فرستادم
این هم آدرسش خودتون قضاوت کنید
کد:
http://www.babaei.net/fbsd-install.zip
قرار شد سه ساعته تحویل بدن بعد از دریافت آموزش اما بعدش بهونه ایشون این بودش که تیکت هاتون نمیرسه و به یه آدرس ایمیل بفرستید. سایتشون هم که روی درخواست پشتیبانی میزدم تا دیشب Database Error میداد. الان هم کلا توی مد IGNORE هستن ایشون.
بنده قرار بوده این هفته سایت آموزش مجازی مشتری رو روی این VPS بالا بیارم که به لطف ایشون که ارزشی واسه مشتری قائل نیستن
فعلا بنده موندم چیکار کنم. من خودم الان یک سرور دارم و فکر کنم فعلا مجبورم سایت رو روی همین سرور بالا بیارم تا زمانیکه یک VPS دیگه پیدا کنم. اما کاری که ایشون کرد باعث میشه که من دیگه توی این سایت فعلا به هیچکس اطمینان نکنم!!!!!!
آیا راهی برای پیگیری هستش؟ ممنون میشم دوستانی که همچین تجربه ای دارن راهنمائی کنن.
تنها باری که ایشون تیکت بنده رو جواب دادن همین یه بار بوده
من موندم اکثرا ادعای حرفه ای بودن و کار بلد بودن میکنن بعد حتی نمیتونن پیش پا افتاده ترین کار رو برای مشتریشون انجام بدن.