-
February 13th, 2010, 17:08
عضو دائم
*** (فروش غیر قانونی آدونیس)
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
الان قصد معرفی یک شخص رو دارم که دیشب به بنده پیغام خصوصی ای ارسال کرد و مدعی شد که سیستم آدونیس رو نال کره
و حتی مشکلاتی که در این سیستم هست و خود نویسنده نتونسته برطرفشون کنه رو حل نموده و داره این سیستم رو به قیمت 60 هزار تومن می فروشه
بنده اطلاعات زیر رو قرار میدم ، خودتون در مورد این جور افراد قضاوت کنید . البته شاید مدیران گیر بدهند که چرا اسم برده شده ولی این مورد کاملا روشن هست که فرد یک *** هست ...

نوشته اصلی توسط
p30too

نوشته اصلی توسط
p30too

نوشته اصلی توسط
babak
شما این رو خودتون نوشتید ؟ یا رسلرشون هستید ؟

نوشته اصلی توسط
p30too
سلام دادش من ننوشتم من قالب طراحی می کنم من هرکی نیاز به این سیستم داشته باشه زیر قیمت با ضمانت نصب رایگان و پشتیبانی و یک قالب رایگان می دم چون تمامی کسانی که از داوری خرید کردن می دونند که سیستم فقط روی همون هاست جواب می ده و ضمانی خواستی تغیر هاست و دامین بدی باید دوباره بخری قیمتش هم بالا هست و یک قالب حالا اگر خواستی من در خدمت هستم

نوشته اصلی توسط
babak
خوب اگه بد هست نخریم ... وقتی می فرمایید نویسنده این سیستم نتونسته
رو هاست دیگه درست خدمات بده شما چطور تضمین می کنی که درست کار کنه ؟

نوشته اصلی توسط
p30too
سلام دویست عزیز من با ضمانت می دم چون یک هفته روی هستش کار کردم مشکلاتش را برطرف و باگ گیری کردم الان شما سیستم های که تو نت می فروشند بعد هم سر طرف کلاه می ره یکی اینه
پویا هاست ، حرفه ای ترین و مطمئن ترین هاست ایران
برید روی عضویت کلیک کنید نشون نمی ده یعنی کسی نمی تونه عضو بشه و هاست بخر البته صاحب این سایت قرار شد من براش درستش کنم من الا این دوتا را ببنید
تبريزهاست| طراحی و میزبانی سایت | ایمیل تبلیغاتی | سرور مجازی | ریسلری
هاستینگ زاگرس دیتا| طراحی و میزبانی سایت | ایمیل تبلیغاتی | سرور مجازی | ریسلری
این فقط دو نمونه از سیستم های که من نصب کردم برید قسمت عضویت دیگه کد امنیتی را نشون نمی تده و راحت می شه عضو شد شما شاید بدونید سیستم داوری فقط روی یه هاست جواب می ده و فقطی خواستی هاست را متقل کنی دوباره باید بخری و یک قالب هم داره ولی سیستم من نه روی همی هاست ها جواب می ده و هیچ عیبی نداره دمو ها رو ببینی می فهمی رایگان نصب می کنم چون مشکلی نداره و مطمعانم می گم پشتیبانی چون عیبی نداره در ضمن خود اقای دواری حق نصب هم می گیرند حالا شما هر جوری دوست دارید من با تضمین به شما تحویل می دم

نوشته اصلی توسط
babak
ایجوری که خیلی عالیه ... راستی این سیستم رو که میدید من بعدا خودم میتونم جای دیگه نصب کنم ؟
یا بازم باید بیام پیش شما ؟ و همون 60 تومن رو به شما بدم ؟
اگه ممکن هست اطلاعات خودتون رو هم بفرستید ، شماره تلفن و شماره حساب که فردا مزاحمتون بشم

نوشته اصلی توسط
p30too
سلام خوب این مشخصات بانکی هست
1416197391
بانک ملت بنام حسن دانش سرارودی
شماره کارت
6104337157105923
دوست عزیز من که گفتم مشکلی نیست نامحدود هرجای بخوای می تونی نصب کنی هیچ مشکلی نداره
شماره تماس 09378081723
حسن دانش
شما اقا دمو هارو ببین هر کدوم را خواستی بگو و بعد پول را به حساب واریز کن و خبر بده تا بهت تحویل بدم به همین اسونی یک قالب رایگان هم به شما داده می شه پول را که واریز کردی خبر بده

نوشته اصلی توسط
babak
باشه پس من فردا با شما تماس می گیرم تا واریز رو انجام بدم و ...
خیلی ممنون

نوشته اصلی توسط
p30too
سلام مشکلی نیست پس من فردا منطزر تماس شما هستم
ـ
ویرایش توسط TukaNet : February 13th, 2010 در ساعت 17:10
-
-
February 13th, 2010 17:08
# ADS
-
February 13th, 2010, 17:37
عضو انجمن
پاسخ : *** (فروش غیر قانونی آدونیس)
به خدا دیوانه شدیم !!!
هر روز تایپیک زیده میشه سیستم فلان ( فقط ایرانی ) نال شد و ... . آی *** ... !
به خدا whmcs به اون گردن کلفتیش این طوری نمیکنه !!! اون شخصی که سیستم نوشته و میفروشه اگر عقل داشته باشه از راه قانونی عمل میکنه و شکایت میکنه نسبت به اون هایی که نال شده را دارند استفاده میکنند به این منظور سیستمی طراحی میکنه و ... .
اگر نداره ولش کنید دیگه مشکله خودشه و بزارید مردم برند نال شده اش رو استفاده کنند تا عقلش برسه !
موفق باشید
ویرایش توسط Sepahrad : February 13th, 2010 در ساعت 17:49
خداحافظ !
-
تعداد تشکر ها ازSepahrad به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 17:45
حتي كار غير قانوني باشه اين جور انتشار موارد خصوصي از لحاظ اخلاقي درست نيست و كاملا زشته! نميدونم ولي از لحاظ شرعي هم فكر كنم اينجور آبروريزي و رسوا كردن درست نباشه! ميتونستيد خصوصي به ذي نفع ها بگيد! تا خودشون پيگيري يا حتي اقدام قانوني كنند
خصوصي يعني خصوصي
پ.ن : موافق كپي رايت هستم
موفق باشيد
ویرایش توسط Rapid : February 13th, 2010 در ساعت 17:47
-
تعداد تشکر ها از Rapid به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 17:55
عضو انجمن
جناب داوری بهتر هست به جای اینکه در انجمن ها اخبار سیستم تون قرار بدید یک سایت رسمی واسه اینکار درست کنید و اونجا اعلام کنید.
بعد در ضمن توجه کنید در ایران چیزی به نام کپی رایت وجود نداره . شما فکر میکنید چند سایت داره از این سیستم نال شده استفاده میکنه ؟ و میدونید هر کدام بخواید قانونی پیگیری کنید چقدر هزینه خواهد داشت !
این انجمن هم اینقدری که به حاشیه رفته از بحث هاستینگ ( انجمن تخصصی هاستینگ) بسیار دور شده.
-
تعداد تشکر ها ازrayannet به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 18:23
عضو انجمن
اینکه ربط مستقیم به هاستینگ داره.
در مورد سایت هم داریم یک کاری انجام میدیم که حتما باید نتیجه ی اون کار بیاد و بعدش سایت و... را راه میندازیم
از راه قانونی هم داریم مدارکی که نیاز داریم را تهیه میکنیم که خیلی طول میکشه ولی شروع کردیم.
ولی فکر نکنم با کسایی که میفروشن بشه برخورد کرد ولی با کسایی که دارند نال شده استفاده میکنند میشه برخورد کرد و برخورد هم خواهیم کرد.
در مورد whmc هم دوست عزیز شما خبر ندارید وگرنه از هر ۱۰ هاستینگی که داره از این سیستم استفاده میکنه فقط ۲ تاشون نسخه ی اصلی را خریداری کرده اند
امیدوارم از طریق این بحث های جرائم اینترنتی بتونم با این افراد برخورد کنم ولی نیاز هست که هرکسی که این افراد را میشناسه معرفیشون کنه تا ماهیت کثیفشون رو همه بشناسند.
-
-
February 13th, 2010, 18:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
h+r
حتي كار غير قانوني باشه اين جور انتشار موارد خصوصي از لحاظ اخلاقي درست نيست و كاملا زشته! نميدونم ولي از لحاظ شرعي هم فكر كنم اينجور آبروريزي و رسوا كردن درست نباشه! ميتونستيد خصوصي به ذي نفع ها بگيد! تا خودشون پيگيري يا حتي اقدام قانوني كنند
خصوصي يعني خصوصي
موفق باشيد
وقتی کسی با این وقاحت داره ***ی میکنه جایی برای ارفاق هم میمونه ؟
چرا معرفی نشه ؟ شاید یه بنده خدا هم بی خبر اومد و اسکریپت رو از ایشون خرید !
تکلیفش چیه ؟ فردا آقای داوری گیر میده که نالید یوز میکنی و ... تنها ضررش به یوزر میرسه

نوشته اصلی توسط
rayannet
جناب داوری بهتر هست به جای اینکه در انجمن ها اخبار سیستم تون قرار بدید یک سایت رسمی واسه اینکار درست کنید و اونجا اعلام کنید.
بعد در ضمن توجه کنید در ایران چیزی به نام کپی رایت وجود نداره . شما فکر میکنید چند سایت داره از این سیستم نال شده استفاده میکنه ؟ و میدونید هر کدام بخواید قانونی پیگیری کنید چقدر هزینه خواهد داشت !
این انجمن هم اینقدری که به حاشیه رفته از بحث هاستینگ ( انجمن تخصصی هاستینگ) بسیار دور شده.
آقای داوری چیکار کنه ؟ من تاپیک باز کردم
در ضمن این هم بخشی از کار هاستینگ هست
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 18:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h+r
خصوصي يعني خصوصي
موفق باشيد
خیلی هم درسته.
یکم مطالعه کنید متوجه میشید.
نمونه : در زمان حضرت علی نمونه های فراوانی هستند از جمله گرداندن متخلفان در بازار ها و کوچه و بازار
این افراد اگه آبرو داشتند که این کارها را نمیکردند و اینکه وقتی باهاشون بحث میکنید میفهمید که اینا نه دین دارند و نه عقل و نه هیچ چیز دیگه ای.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
پینوشت : این افراد نه تنها مسلمان نیستند بلکه هیچ دین دیگه ای هم ندارند وگرنه توی کدوم دین گفته شده ***ی درسته؟
-
-
February 13th, 2010, 18:32
عضو انجمن
فکر نکنم با کسایی که میفروشن بشه برخورد کرد ولی با کسایی که دارند نال شده استفاده میکنند میشه برخورد کرد و برخورد هم خواهیم کرد.
سلام جناب داوری اولاً متاسفم برای چنین افرادی که زحمات شما رو قدردانی نمی کنند.
خوب اینطوری که فقط یکسری آدم بی اطلاع ضرر می کنند ! خیلی هاشون ممکنه ندونند این سیستم رو شما نوشتید و نه اون طرف که بهشون فروخته و اطلاع نداشته باشند که نال هست . طرف هم نمیاد بهشون بگه آقا این سیستم رو من ننوشتم و ***ی هست شما حالا میای بخری یا نه ! با یک اسم دیگه و ... میفروشه ملت حالا شما بری به اون کسی که خریده بگی آقا این سیستم مال من هست چرا خریدی و استفاده میکنی و سیستم رو حدف کن و ... اول که زیاد استقبال نکنند از حرف شما و دوم هم اگر حذف کنند هم بازم این ها ضرر کردند و اون طرف که داره میفروشه هیچ ضرری نمیکنه و به کارش هم ادامه میده ....
شما باید با افرادی که سیستم رو می فروشنند برخورد کنید و اطلاع رسانی کافی انجام بدین.
ویرایش توسط Desperados : February 13th, 2010 در ساعت 18:35
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 18:35
عضو انجمن
تمام دوستانی که نظر دادند نظرشون محترم ولی به گونه ای کار ***ی این اقایون رو تایید کردید.
این اقای داوری با این که نمی شناسم شون ولی کارش درسته و خیلی زحمت کشیده برای این سیستم ها ادم وقتی فکرش رو بکنه یکی برنامه رو از پایه بنویسه و زحمت بکشه بعد یکی ***ی کنه واقعا ناراحت میشه. منتها به حاطر سخت گیری هایی که روی سیستمهاشون دارند که اکه هاست عوش کنی دوباره باید بخری و پشتیبانی محدود و ..... باعث میشه یه عده بیان و سوء استفاده کنند.
واقعا من شرمم شد که یکی بیاد و بخواد از حاصل دست رنج یکی دیگه بخوره. خدا به داد اون هایی که این کارو می کنند برسه.
پ.ن:من خودم ادونیس نال شده آخرین ورژن رو دارم ولی تا حالا نه نصب کردم نه قصد فروش داشتم حتی روی لوکال هم نصب نکردم. بهتره اول خودمون به خودمون احترام بزاریم بعد دنبال این باشیم که بیگانگان احترام بگزارند.
-
-
February 13th, 2010, 18:40
عضو انجمن
پینوشت : این افراد نه تنها مسلمان نیستند بلکه هیچ دین دیگه ای هم ندارند وگرنه توی کدوم دین گفته شده ***ی درسته؟
وقتی مایکروسافت با اون عظمت اش 99.99% مردم ایران میان از ویندوز کرک شده استفاده میکنند دیگر چه توقعی دارید . امکان نداره هیچ ایرانی از یک برنامه کرک شده استفاده نکرده باشد !
خود شما تا الان با photoshop کار نکردید ؟ خوب اگر کرک شده باشه این میشه ***ی و به قول خودتون مسلمان
نیستند بلکه هیچ دین دیگه ای هم ندارند وگرنه توی کدوم دین گفته شده ***ی درسته؟
-
تعداد تشکر ها از rayannet به دلیل پست مفید