-
May 26th, 2013, 11:52
پاسخ : امتیازدهی مثل تهران موزیک

نوشته اصلی توسط
delta
سایت موزیک؟؟؟ بازدید بیشتر؟ جوک سال بود!! تا بیاد بازدید بگیره فیلش تره.. جدیدا خدایی دیگه حوصلم نمیکشه برم سایتهای موزیک دانلود کنم. میرم از وبلاگها میگیرم.. همین تهران موزیک اینقدر تبلیغات گزاشته ماشالا رو هر چیزم کلیک میکنیم پاپ اپ باز میشه اعصاب نمیزاره.. دیشب فرار کردم از سایتش پشیمون شدم دانلود کنم چیزی رو..

بنده از این لحاظ گفتم که همین الان سایت های معروف موزیک دارن از نیوک به WP کوچ کی می کنن..
و دیگه از اون قالب خشک و سرد نیوک دارن فرار می کن.. نمونه بارز هم موزیک باران..
این که فی ل تر میشه و... درسته چون خودم سایت موزیک داشتم و دارم و میدونم چه طوریه داستان..
ولی برای این دوستمون که می خواد شروع کنه Wp رو توصیه می کنم..
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2013 11:52
# ADS
-
May 26th, 2013, 12:04
ممنون از راهنمایی ولی نیوک هم این حالت امتیاز دهی را داره مثال سایت پاتوق
آدرس:پاتوق
-
تعداد تشکر ها ازmossidanger به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2013, 15:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shazo
بنده از این لحاظ گفتم که همین الان سایت های معروف موزیک دارن از نیوک به WP کوچ کی می کنن..
و دیگه از اون قالب خشک و سرد نیوک دارن فرار می کن.. نمونه بارز هم موزیک باران..
این که فی ل تر میشه و... درسته چون خودم سایت موزیک داشتم و دارم و میدونم چه طوریه داستان..
ولی برای این دوستمون که می خواد شروع کنه Wp رو توصیه می کنم..
هیچ وقت یک سیستم مدیریت محتوا رو بر اساس قالبش نسنج.چه نیوک چه وردپرس و هر سیستم مدیریت دیگری حتی قالب html خالی هم قابلیت اینو داره که بنا به سلیقه شما ساخته بشه... شما برای هر سیستمی خواستی بگو هر طرحی بدی و هر شکلی میگم بچه ها برات بسازنش..
سایتهای موزیک برای قالب از نیوک نمیرند.سایتهای موزیک جدیدا دارند بیش از حد از عکس و پلاگین های سنگین استفاده میکنند و تبلیغات. همانطور که گفتم از حد استاندارد خارج شدند و صفحه اولشون حتی من دیدم 10 مگابایتم میرسده سایزش!! وردپرس از بین بقیه سیستمهای مدیریت صفحات رو سریعتر بارگزاری میکنه حتی نیوک و برای همین هست کسانی که سایتشون با عکس و تبلیغ حجیم شده وردپرس انتخاب میکنند.
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 13:34
عضو انجمن
دوست من این سیستم امتیاز دهی برای نیوک قابل اجرا است
یکی از امکانات اصلی نیوک هم به حساب می آید پس لطفا کاربر رو گمراه نکنید
سیستم نیوک برخلاف گفته دوستان بسیار سیستم جامع و قدرتمند و امنی هست
-
تعداد تشکر ها از eh3@n به دلیل پست مفید