نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanwebhost نمایش پست ها
سلام برای خرید اکانت وی ای پی از اسکریپت فرر استفاده کنید برای وی ای پی کردن هم پیشنهاد میکنم وی پی اس بخرید من براتون بصورت رایگان وی ای پی میکنم .
سلام ، درسته میشه از فرر استفاده کرد اما برای وی ای پی کردن و اینکه همون موقع پرداخت ، فرر بتونه یوزرنیم پسووردی تحت اختیار کاربر بده که اعتبارش از همون موقع شروع بشه یه مقدار سخت میکنه کار رو ...

شما لطف دارید نسبت به من ، میشه بفرمایید چطور VIP میکنید با VPS و چرا VPS ?

نقل قول نوشته اصلی توسط Bullet-Vps.us نمایش پست ها
اسکریپت persian vip هم چیز خوبی هست . امتحان کنید شاید به کارتون اومد .
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
ممنون دوست عزیزم ، درسته این اسکریپ کار میکنه اما این اسکریپت تنها برای ساخت یوزرنیم و پسوورد و محدودیت سازی هستش و فروش مانند فرر نداره که با پرداخت آنلاین بشه بهش متصل کرد ...

اسکریپ Freer و ماژول جی پال ( که از این سایت اکانت دارم ) و Persian VIP Downloader رو دانلود کردم ...

چطور میشه کاری کرد که کاربر ابتدا سرویس خودش رو در Freer انتخاب کنه ، در جی پال توسط Freer پرداخت کنه و در بازگشت به Freer ، پرشین وی ای پی وارد عمل بشه و اکانت مثلا یک ماهه رو بسازه و بهش بده ، و از اون تاریخ ، یکماه بعد اکانت غیرفعال بشه ...

میشه توضیح بدید ؟ و اینکه آیا شما دوستان میتونید این مساله رو روی سرور من راه اندازی کنید ؟ و هزینه اش چقدر هستش ؟