نقل قول نوشته اصلی توسط hrmprog نمایش پست ها
سلام
سال گذشته از سرويس اين شركت به مدت حدود چهار ماه استفاده مي كردم، قيمت براي 512 از 9 هزار تومان شروع و در نهايت حدود 14 هزار تومان شد.
پيشتيباني خوبي داشت اما:
در اين مدت دوبار ويندوز 2008 سيستم را عوض كردند كه باعث شد تمام تنظيمات من بر روي سرور و نرم افزارهايي كه نصب كرده بودم از بين برود و زمان زيادي براي نصب آنها از بنده تلف كرد.
در نيمه آخرين ماه هم اعلام كردند كه بايد سرويس بنده را حذف كنند و در تنها قادر به ارائه ويندوز 2003 روي اين طرح هستند
از آنجايي كه بنده نمي خواستم از 2003 استفاده كنم همكاري ما به پايان رسيد و در زمان كوتاهي به نسبت روزهاي باقيمانده از ماه هزينه سرور را پس دادند
با تشكر
سلام
بله شما را یادمه! در مورد قیمت که جوابی نمی شود داد چون ما دلار رو از بازار آزاد خرید می کنیم و با افزایش قیمت اون از جیب نمیتونیم بزاریم پس مسلما قیمت نیز باید تغییر کند.
اما در مورد ویندوز سرور 2008 فکر می کنم همان زمان هم به شما عرض کردم که روی رم 512 به مشکل برمیخورد چون این مجازی ساز xenserver هست و منابع را مانند vmware اشتراکی نمی دهد و ما هم روی کیفیت سرویس دهی حساس هستیم، ولی اصرار شما استفاده از همان سیستم عامل بود بنده چندین بار عرض کردم که از 2003 روی این پلان باید استفاده کنید که مورد قبول شما واقع نشده و در نهایت سرویس شما را کنسل و هزینه باقیمانده را نیز برگشت زدیم.
موفق باشد.