سلام بحث جالبی بود گفتم من هم با عقل ناقصم چیزی بگم!!
در مورد بحث توانستن یا نتواستن :
امور محال :1 - محال عادی مثلا محاله بتونی این 500 کیلویی رو برداری!! یا مثلا بدو از بستنی فروشی 10 تا نون بگیر!! و ....
2- محال ذاتی.ذاتا انجام پذیر نیستند!فرض کن دوست من شما ماهرترین خیاط دنیایی و احدالناسی به ماهرترین بودن شما شکی نداره!من به شما اندازه ناخنم پارچه میدم میگم برا من یه کت و شلوار بدوز!!
آیا این حرف من چیزی از ماهر بودن شما کم می کنه؟مطمونا خیر.بلکه این چیز ناشدنی هست.
حرف دوستمون در پست اول هم مربوط به امام صادق (ع) میشه.ایشون بیشتر از 4000 شاگرد تربیت کردن و یکی از شاگردان این سوال رو پرسیده بود!
در مورد پیام هایی هم که تو مسنجر یا جایی دیگه میدن من اصلا جواب نمیدم.
به عقل خودم نه خدا و نه خود حضرت زینب نمیخان من با فوروارد نکردن این پیام از کار اخراج بشم یا ....
به عبارت ساده تر من اون خدایی رو نمیخام و به خدایی قبول ندارم که به خاطر اینکه یه داستان ساختگی رو برا مردم نفرستادم منو مجازات کنه چون شرعا قانونا و ... گناهی انجام نشده.
یعنی حضرت زینب یا امام زمان و .... اینقدر پایین و کوچیک هستن که این جور کار ها رو از ما طلب کنن و در صورت انجام ندادن آن درخواست مجازات برامون بکنن!!!!
ما در این دوره زمونه با این همه پیشرفت با این همه علم فرض کن با همین تفکر ، زمان امام علی بودیم و ایشون دستور میدادن که بزنید بر سر قران ها!!
فکر می کنید چیکار می کردیم؟!!پس زیاد هم به خوارج خرده نگیرید!!!
خرافات همه جا هست و هر جا هم که با مسئله دین و اعتقادات قاطی شده تبدیل شده به یک نوع مرض!!!