بحث کردن در این موارد کاملا بی فایده هست
چون فردی که این رو سند توآل میکنه اصلا یه ذره هم مغذ نداره و شما هرچی هم بگی قبول نمیکنه
از قدیم میگن کسی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه ! حالا اینم همونه
طرف هرچی کمبود داره رو میخواد با دلخوش کردن به این داستانا بدست بیاره ! بجای اینکه به فکر تلاش و پیدا کردن راهش باشه با این خرافات دل خودشو خوش میکنه و شما هرچی هم بهش بگی قبول نمیکنه !
و متاسفانه این مشکل دامن جامعه رو گرفته و روز به روز خرافات بیشتر و عجیب قریب تری رواج پیدا میکنه
به نظر من ریشه خیلی از این مشکلات از بیسوادی و کمبود علم در جامعه هست ، چند وقت پیش بود که شایعه شد آرم شرکت پپسی رو میخوان بندازن روی کره ماه ، من بخاطر رشته تحصیلیم همون اول که اینوشنیدم رد کردم و هرکس اینو میگفت براش توضیح میدادم (دلیل علمی ) که برای اینکار نیاز به یک عدسی خیلی بزرگ هست و عملا نمیشه اینکارو کرد و ...
ولی یه عده نخواستن قبول کنن که این یه شایعه هست و بیشتر از همه دلم از این سوخت که نسل به حساب فرهیخته ماهم میرفتن روی پشت بام تا آرم پپسی رو روی کره ماه ببینن !
متاسفانه ریشه خیلی از خرافات در بیسوادی مردم هست و شما هم هرجی براش توضیح بدی بخاطر اینکه علم شمارو نداره قبول نمیکنه ازت !
ولی کلا با نظر استارتر تاپیک موافقم و امثال ما میتونیم الگویی باشیم برای درست کردن خرافات