سلام.
نکته همینجاس !
متاسفانه ما ایرانی ها فکر می کنیم هر چیز که مجانی هست، دیگه مجانی هست حتماً و طرف هم (ببخشید) خر بوده و یک حالی به ما داده به قول معروف و ما هم که اینو استفاده می کنیم، پس آدم های زرنگ و این کاره ای هستیم !!!
ببشخید ها، این دقیقاً نقطه حماقت ما ایرانی هاست (بلا نسبت جمع، فقط افرادی که این کارها رو می کنند منظورم هست) و فکر می کنیم دیگه آخرشیم !!!
ببینید، اگر من بیام به شما برنامه ای رو که بسیار گرون هست، به قیمت *خیلی* ارزون یا رایگان بدم، مطمعاً باشید دوست شما نیستم بلکه دشمن خونی شما هستم چرا که میخوام با این کار از سادگی شما سو استفاده کنم.
من خودم چندین ورژن کرک شده ویندوز سرور 2000 - 2003 - 2008 که در سایت های Torrent و همینطور Rapidshare موجود هست رو دانلود کردم و بررسی کردم و متوجه شدم *همشون* به Worm ای به نام Port Flood آلوده هستند که این یعنی وقتی روی یک سرور با قابیلت اتصال نا محدود (بودن محدودیت Port Number ها منظورم هست) نصب بشند، شروع می کنند به ارسال ایمیل های تبلیغاتی از طرف کسی که اون ISO ویندوز رو برای دانلود گزاشته !!
به همین راحتی شما به دست خودتون، میاین و سرور خودتون رو در اختیار یک شخص که میخواد ازش سو استفاده Spam کردن کنه قرار میدید !
ایمدوارم توضیحات کامل بوده باشه ...!
با تشکر.