سلام
من سرور مجازی مدیریت نشده دارم، می تونم سی پنل رووش نصب کنم (بدون پرداخت هزینه ماهانه) ؟
سایتهایی که هاست لینوکس میفروشن و سی پنل (آخرین ورژن!) روشون نصبه، دارن هزینه ماهانه میدن؟
سلام
من سرور مجازی مدیریت نشده دارم، می تونم سی پنل رووش نصب کنم (بدون پرداخت هزینه ماهانه) ؟
سایتهایی که هاست لینوکس میفروشن و سی پنل (آخرین ورژن!) روشون نصبه، دارن هزینه ماهانه میدن؟
سلام
یعنی کاملا بدون هزینه؟!
هزینه لایسنس - فضای نگهداری نسخه پشتیبان - اتفاقات پیش بینی نشده هم در نظر بگیرید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
1. سایتهایی که هاست لینوکس میفروشن و سی پنل روشون نصبه، دارن هزینه ماهانه میدن؟ یک لایسنس میخرن و اشتراک میذارن درسته؟
2. اتفاقات پیش بینی نشده یعنی چی؟
3. مگه لایسنس هم نسخه پشتیبان می خواد؟
1. یک لایسنس می تونه برای فقط یک سرور مجازی یا اختصاصی باشه
2. اختلالاتی که ممکنه پیش بیاد و نیاز به یک متخصص داشته باشید
3. نسخه پیشتیان - منظور بنده یک فضا خارج از این سروری که سرویس هاستینگ میده ( برای پک آپ گیری و....)
به دلیل امنیت و پایداری اطلاعات
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام . اگر سی پنل را بدهزینه می خواهید باید سی پنل نال نصب کنید که اصلا توصیه نمیشه چون قابلیت آپدیت و امنیت ندارید.
برای سرور مجازی هم لایسنس ماهانه 68 هزار تومان میباشد که از هر نظر خیالتون راحت میشه.
بعد اینکه وقتی سی پنل اصلی نصب می کنید 15 روز استفاده رایگان دارید.
15 روز به صورت تریال میتونید از سی پنل رایگان استفاده کنید
اما بعد از 15 روز باید ماهانه هزینه ای معادل 55 تومن پرداخت کنید
پنل دایرکت ادمین هم هست که ارزونتره و ماهانه 15-20 تومنه
پنل دیگری هم هست به نام lxadmin که میتونید رایگان ازش استفاده کنید
بهتره برا فروش هاست در خواست نمايندگي فروش هاست بديد
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
متوجــه نشدم درخواست نمایندگی هاست بدم به کجا؟
توي همين سايت هم ميتونيد تو قسمت درخواستها اعلام كنيد
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
درخواست نمايندگي فروش هاست چه فایده ای داره برای لایسنس سی پنل؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)