-
February 11th, 2010, 23:05
پاسخ : سوال حیاتی در مورد eukhost
سلام
پشتیبانی این بهتره. ضمنا من خودم هاست محدود رو به نامحدود ترجیح میدم چون هاستهای نامحدود یا مثلا 1000 گیگ بر خلاف اسمشون از هاست محدود هم محدودتره!
در ضمن eukhost خطر تحریم نداره
درباره سی پنل برای هاست اشتراکی خطر خیلی کم و حتی صفر هست. بر روی سرور و وی پی اس هم اگر دامنه ir نباشه و گزارش هم ندن مشکل خاصی نباید پیش بیاد
ولی سی پنل تضمینی نداره و احتمال تحریمش هست. در صورت تحریم هم اگر دیتاسنتر خوب باشه کمکتون میکنه که فکر کنم eukhost این کار رو انجام بده.
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2010 23:05
# ADS
-
February 11th, 2010, 23:41
عضو جدید
آقا ممنون از همتون خیلی حال دادین
منم با گفته شما موافقم هاست محدود رو ترجیح می دم البته من خیلی ها رو می شناسم که ریپورت میدن ... جای شرم داره...انگلیسی ها کل دنیا رو گرفتن غیر از ایرلند بود فکر کنم که بغلشونه اونم فقط بخاطره نبوده همین دوستان گرامی در میهنشون
فقط یه سوال دیگه
دوستان توصیه می کنند vpn امارات رو بگیرم یا نه چون پرداختم از امارات هست برای اینکه cpanel گیر نده به vps و ded بگیرم یا نه ؟ میارزه یا نه ؟ البته خود eukhost عزیز گفت گیر داد plesk می دیم بت ولی اونم مشکلات داره
البته در مورد تحریم با این پرچم آتش زدنا امکانش همیشه هست شرمنده اینو گفتم جهت اطلاع بود لطفا دوستان گیر ندن به این و ادامه بدن
ممنون از همه دوستان که منو راهنما بودن
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!

-
-
February 11th, 2010, 23:59
سلام
اگر قیمت vpn امارات مناسبه براتون که خوبه
درباره تحریم هم که هیچ تضمینی نیست. اگر دیتاسنتر گفته کمکتون میکنه زیاد مشکل نخواهید داشت.
-
تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2010, 00:03
یه وی پی ان از بچه ها قرض بگیر پرداخت پی پال رو انجام بده ! بقیه چیز ها مهم نیست ! چون باهاشون کار کردم
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2010, 01:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
lovelife
یه وی پی ان از بچه ها قرض بگیر پرداخت پی پال رو انجام بده ! بقیه چیز ها مهم نیست ! چون باهاشون کار کردم
سلام
1-این بچه ها که گفتین گروه خاصین یا منظورتون رفیقای خودم بود ؟
2-شرمنده شما مگه از کدوم دیتاسنتر می گیرین که مشکلی نبوده ؟ منظورتون شرینگ یا مجازی و اختصاصی که مشکلی نبوده ؟
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!

-
-
February 12th, 2010, 01:25
تو یاهو پی ام بده
love_life_20000
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2010, 01:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alimosavi
ساپورتراش ماهن . با یکیشون یکم صحبت کنی اگرم محدودیتی باشه می تونه محدودیت رو برداره .
خب ولی vps و ded یه چیز دیگه هست . از لحاض cpanel هم اصلا مشکلی نداره ( من که تو چندماه اصلا نداشتم )
ولی با توجه به قیمت باید بسنجی .
مثلا من ای رو ترجیح می دم sharkspace.com
با سلام
آقا این که گفتین با cpanel مشکل نداره منظورتون تو شرینگ بوده یا مجازی یا اختصاصی ؟
ممنون

-
-
February 12th, 2010, 13:24
عضو انجمن
کلا مشکل نداره .. شیر . دد . و وپی
ولی خب دلت می خواد احتیاط ایرادی نداره .
-
تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2010, 01:46
عضو جدید
آقایون خیلی ممنون از زمانی که به من اختصاص دادین
اگه کسی بن تخفیف euk داره پ.خ کنه ممنون میشم
از زحماتون دوستان باز هم ممنون
ویرایش توسط aminhacker : February 13th, 2010 در ساعت 01:46
دلیل: روم نمیشه چجوری بگم آخه چیز همین ای بابا ولش می گم غلت!املایی

-