1. نميندونم از کجای حرفام اين برداشت رو کرديد که من دارم برنامه نويسی شما رو زير سوال ميبرم؟
2. من چی فکر ميکنم که دارم فکر ميکنم ديگران هم مثل من فکر ميکنند؟ (شما وسه خودت ميبری و ميبافی از قول من)
3. مسئله سرور نه به من مربوطه نه به هيچکس ديگه به غیر از شما! هدف من روشن کردن کسايي بود که قصد خريد هر برنامه اي رو دارند! بايد اول از کارکرد اون در تعداد کاربرايي که برای سايتشون پيشبينی ميکنند يک اطمينان 90% رو داشته باشند!
والا اسکريپتی که سرويس وبلاگ بشه باهاش ارائه کرد زياده. مثلا يک زمان يک پروژه وجود داشت به نام plog. ولی از همون اول معلوم بود که اين plog برای بالاتر از 100 تا یوزر با مشکل مواجه ميشه!
همه چيز رو نميشه در قابليت ها و امکانات مد نظر گرفت. مهم بيشترين امکانات با حداقل هزينه هستش!
نه اينکه چيزی باشه که همه امکانات رو بده بعد وقتی 50 تا کاربر داشته باشه اينقدر رو سرور فشار بياره که ديگه نه برای کسی صرفه داشته باشه اون رو ميزبانی کنه. نه خود طرف دلش بياد اون سايت رو ميزبانی کنه!
4. در مود دمو من از شما دمو نخواستم و کلا با شما اصلا بحثی هم نداشتم. شما خودت اومدی حالت تهاجمی نسبت به من گرفتی. من هدفم روشن کردن ابعاد اين مسئله برای کسانی هستش که دوست دارن وارد اين کار بشن. نه از شما دمو ميخوام نه چيز ديگه.
نميدونم برای شما توهين کردن چقدر راحته. اما فکر نميکنم اين رفتار درستی باشه که هر کسی حرف مخالفی با شما ميزنه به باد توهين گرفته بشه!حتما یه چیزی میدونم که دمو نمیدم.
همه چیز را که نباید برای آدم توضیح بدند.یکم هم باید خود آدم فکر کنه و متوجه بشه.
تازه من حرف مخالف شما رو هم نزدم خواستم کاربرا رو متنبه کنم!
خوب ظاهرا بازی با اعداد برای شما خيلي راحت هستش!در مورد تعداد پرتال هم اگه اینجوری که شما فکر میکنی بخوام عدد بدم بالای ۱۰۰ پرتال میشه ولی اونایی که خوب بودند و کامل خودم نوشته بودم را عرض کردم.
منو ياد يک نفر ميندازيد که همينطور عدد و رقم نجومي ميده!
شما ميگيد 100 تا پرتال که هر کدوم با ديگری فرق داره. يعنی ظاهرا هر کدوم از base از اول نوشته شده. درسته ؟
البته که اينکار برای هيچکس منطقی نيست اما اگر واقعا اينطوره خوشحال ميشم 20 تاش رو ببينم! شايد بتونيم با هم همکاری هایی هم داشته باشيم!
آقای داوری عزيز من از اول با شما بحث نداشتم. من از شما فقط يک سوال پرسيدم و اونهم در مورد امکانات بلاگفا بود و گفتم اون امکانات رو يک بلاگ هاستر ساده هم داره و تازه امکانات بلاگ هاستر کاملتر از بلاگفا هستش. شما اومدی به جملات من گير دادی و يک جوری حرف زدی اينگار ما هيچی نميفهميم!در کل من با شما بحثی ندارم.
اگه خریدار هستید بسم الله وگرنه اینجا جای بحث های دیگه ای نیست
از اول هم گفتم خريدار نيستم (چون خودم فروشنده هستمو خوشبختانه و خدا رو شکر سيستمی رو برای فروش دارم عرضه ميکنم که همين الان داره با حجم بالای کاربر با کمترين هزينه ممکن کار ميکنه و اين فقط مربوط به نرم افزار نيست. از کانفيگ سرور و ... تا صفحاتی که در اين سيستم پربازديد هستند همگی در اين مسئله تاثير گزار بودند و هستند.) ولی دليل نداره زمانی که خريدار نيستم حرف نزنم. تازه حرفی که کاربر رو با چشم باز به خريد برسونه فکر نکنم از نظر کسی ایراد داشته باشه!

)