سلام دوستان، خسته نباشین؛
برای بنر فلش، mazdakizadyar پیشنهاد میشه یا ehsaneyvazi؟ چرا؟
بالاخره کدوم بهتره؟ بنر فلش با موضوع هاستینگ هست، پیشنهاد شما چیست؟ انتخاب سخته!
با تشکر
سلام دوستان، خسته نباشین؛
برای بنر فلش، mazdakizadyar پیشنهاد میشه یا ehsaneyvazi؟ چرا؟
بالاخره کدوم بهتره؟ بنر فلش با موضوع هاستینگ هست، پیشنهاد شما چیست؟ انتخاب سخته!
با تشکر
ویرایش توسط Azarin Web : May 22nd, 2013 در ساعت 01:03
البته اینم هست: mgraphist.ir
در سطح 2 تای قبلی نیست اما لطفا نظرتون رو درباره این 3 تا طراح بگید. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
خوب شما میتونید نمونه کار هاشون رو ببینید بعد انتخاب کنید
اگر هم کسی بخواد نطر بده با توجه به کار هاشون نظر میده! که این کار رو خودتون بهتر از هر کس دیگر میتونید انجام بدید
موفق باشید
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
وای احسان کولاکه ولی پولشم کولاکه
دوست بنده هم هست خواستید کارش تایید منه
هر دوتاشون کاراشون خوبه. بقیش سلیقه خودتونه
ببینید دوستان، من اطلاعات و دانشی درباره بنر های فلش ندارم. برای همین میخوام بدونم که کدوم استانداردتر و حجم پایین تر و کیفیت بالاتر میسازن؟
من سایت ehsaneyvazi میرم مینویسه در حال طراحی.... سایت mazdak هم نمونه کار پیدا نکردم و چیزایی هم که دیدم همون نمونه کارای قدیمیش هست.
بین 3 تا طراحی که گفتم بهترین کدومه از نظر شما؟ کاری با تعرفه ندارم، کار کدوم بهتره؟
اگه کس دیگه ای هم هست که کارش در سطح اینا هست معرفی کنید، نمونه کار بدید، قیمت بدید
با تشکر
از نظر کیفیت و ... هر چیزی که یک بنر فلش نیاز داشته باشه فقط و فقط این دو طراح پیشنهاد میشند :
www.ehsaneyvazi.com
و
mgraphist.ir
بقیه طراح های فلش در سطح معمولی هستند. آقای ایزد یار هم طراحی قابلی هستند ولی طرح هاشون هنوز رو سبک قدیمی هست.
.:: تور لحظه آخری | اطلاعات گردشکری | بانک اطلاعات تور ::.
.:: متن اهنگ | متن ترانه | تکست آهنگ ::.
.:: طراحی گرافیک || خرید شارژ || متن آهنگ ||آپلود عکس ::.
احسان رو خیلی قبول دارم.
کار احسان خوبه و عالی تره کار مزدک هم بد نیست!!
طراحی آقای عیوضی به دل من بیشتر میشینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)