- apf firewall linux install
- mod-deflateddos
- mod apache solarice
نظرتون رو بگین
آیا تجربه کاری با اینا داشتین؟
ممنونم
- apf firewall linux install
- mod-deflateddos
- mod apache solarice
نظرتون رو بگین
آیا تجربه کاری با اینا داشتین؟
ممنونم
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دی داس هیچ راه خاصی برای مقابله با اون وجود نداره !
فایروال سخت افزاری بد نیست ! ولی کلی اگه مدیر پای سرور نباشه هیچ کاری از سخت افزاری و نرم افزاری بر نمی یاد
جواب من ....دی داس هیچ راه خاصی برای مقابله با اون وجود نداره !
فایروال سخت افزاری بد نیست ! ولی کلی اگه مدیر پای سرور نباشه هیچ کاری از سخت افزاری و نرم افزاری بر نمی یاد
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
منم هر موقع سرورم دی داس میشد یه راه عالی داشتم
service httpd stop
ممنون دوستان
اطلاعات جالبی دادین
منظور بنده این بود که آیا این نرم افزار هایی که معرفی کردم رو تا به حال به کار بردید؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
APF + DDoS-Deflate
رو با هم تنظیم کن خیلی کمکت میکنه
ولی دنبال راه حل کامل نباش ....
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید اونایی که گفت می شه گفت خوبه !
من اگه می گم مدیر بالا سرور نباشه دان می شه ، چون کلی تجربه دارم راجع به دی داس !
این نرم افزار ها فقط جلوی دی داس های بسیار ساده رو می گیرند ! معمولا خارجی ها وقتی لود سرور بالا می ره با نرم افزار براشون اس ام اس می یاد !
یه سوال
اگه 50 تا سرور داشته باشیم که لود رو بینشون بلنس میکنه و اینها با هم کلاستر شده باشن میتونه جلوی دی داس رو بگیره؟
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
برای سرور کلاستر یه مبحث تو دیداس هست !
می یاند روتر رو هدف قرار می دهند ! تا حالا انجام ندادم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)