ادامه مبحث در رابطه با ماژول WHM در : پیش نویسی ماژول ® cPanel & WHM ! - بحث از پیش نویس - انجمن های اولین سیستم مدیریت عملیات تحت تکنولوژی ابری
ادامه مبحث در رابطه با ماژول WHM در : پیش نویسی ماژول ® cPanel & WHM ! - بحث از پیش نویس - انجمن های اولین سیستم مدیریت عملیات تحت تکنولوژی ابری
اینهم پیش نویسی از ماژول روتر میکروتیک
ویژگی های این هماهنگی میتواند به صورت های زیر باشد :
- دریافت اطلاعات و ارسال اطلاعات به کنسول روتر
- ثبت و تغییر و همچنین قفل و حذف اکانت بر روی روتر های میکروتیک
- اعمال و زمانبندی عملیات خاص مشابه سیستم IBSNG که این قابلیت شمارا از سیستم IBSNG بی نیاز میکند و به صورت مستقیم نیز میتواند بدون عمل Radius عملیات مورد نظر را بر روی میکروتیک انجام دهید
- عملیات رایج در روتر / تنظیمات FireWall و
- و همچنین دیگر امکاناتی که مورد نیاز است پشتیبانی میشوند
برين اين سايت ويزا كارت بخرين خودتان از سايت whmcs خريد كنيد
www.paysite.ir
قضیه چیه ؟![]()
یالاه ... کسی نبود ؟
از مدیرانی که سرویس VPS میدن و کاملا با رایجترین رو های مجازی سازی آشنا هستند درخواست دارم نظری بدن و بگن کدوم مجازی ساز همینک در اکثر سرویس دهندگان وجود داره.
قصد دارم ماژول یا پلاگین اکشن های رایج مثل (POWER Status) که شامل / poweron, poweroff, shutdown, suspend, reboot or reset میشود رو بنویسم کسی هست؟
برای تست عملیات نیاز به دسترسی دارم اگر کسی در اختیارمون بزاره برای تست ماژول
سوال ذکر شده رو کسی جواب بده
در لینک زیر هم جدا سوال شده : http://www.webhostingtalk.ir/f41/81067/
بله اطلاعات کافی رو کسب کردمفقط لازم بذکر است این مرحله نیاز به آزمایش خواهیم بود ! خوشحال میشیم کسی پیش قدمی کنه در این قسمتو یک دسترسی در اختیارمون بذاره..و. مطمئنان عضو تیم همکاری خواهد بود و نامشم در نرم افزار ذکر خواهد شد.
می بایست دسترسی root یک سرور VMware به شما داده شود. منطقی اش هم اینست که یک سرور خالی باشد.
بنابراین بعید می دونم کسی سرور فیزیکی با شرایط مناسب داشته باشه و بتونه به شما ارایه کنه.
ولی بهتره یک سرور مجازی با resource مناسب تهیه کنید و روی آن VMware نصب کنید و در این حالت به تست نرم افزار خود بپردازید. (در واقع مجازی ساز شما روی مجازی ساز مادر نصب شود)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)