-
May 21st, 2013, 12:08
عضو دائم
پاسخ : آموزش راه اندازی ثبت دامنه بین المللی

نوشته اصلی توسط
sarinoo
شیوا هاست گرامی شما که اینکار را کردید شاید تازه کار بودید و بلد نبودید با پنل ریسلر کار کنید.پنل نمایندگی که از یکی از واسطه های ایرانی ریسلر کلوب مثل سارینو تهیه شود کاملاً مستقل است و شارژ شما هم بدین صورت است که مثلاً شما همین الان درخواست شارژ 50 دلار می دهید و همان مقدار در همان لحظه به پنل شما اضافه می شود.نمایندگی هم که توی اکانتش زیر 1000 دلار شارژ داشته باشه بهتره بره به دنبال کار دیگه ای ، چون ارائه خدمات سرور و دامنه و ... به صورت حرفه ای نیازمند سرمایه گذاری است.
دوست عزیز کسی که 1000 دلار داره مستقیم می گیره نمیاد از شما بگیره!
معمولا این افرادی که میان از امثال شما نمایندگی دامین می گیرند نهایتش 20 دلار شارژ می کنند و جالب تر اینکه ارائه دهنده نمایندگی مثل شما همان 20 دلار را در حساب نماینده شارژ می کند ولی آن فقط یک عدد است که بیچاره نماینده می بیند! و ارائه دهنده حتی همان 20 دلار شارژ را گاهی مواقع ندارد! و نماینده باخیال داشتن شارژ دامین ثبت می کند و منتظر می ماند و جواب هایی دردوغ مبنی بر مشکل در ریسلر کلاب از طرف ایرانی خود می گیرد. طرف ایرانی هم دربدر پول است تا 20 دلار شارژ کند کار نماینده اش راه بیفتد!
بله آن روزها ما تازه کار بودیم اما شرکتی که ازش نمایندگی گرفته بودیم اصلا تازه کار نبود و شما اصلا در حدی نیستید که بخواهید خود را با آن مقایسه کنید!
در هر صورت داشتن استقلال خیلی مهم است.
-
-
May 21st, 2013 12:08
# ADS
-
May 21st, 2013, 12:15
عضو جدید
یه سوال...
اصلان راه نداره بصورت رایگان اون ماژول کار کنه و ا هم از ریسلر کلاپ نخریم دامنه هارو؟؟؟؟؟
-
-
May 21st, 2013, 12:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mimshin
یه سوال...
اصلان راه نداره بصورت رایگان اون ماژول کار کنه و ا هم از ریسلر کلاپ نخریم دامنه هارو؟؟؟؟؟

اگر برای شروع پرداخت هزینه سخته براتون می تونید با یکی از نماینده های ایرانی کار کنید و هزینه رو فقط در زمانی بدید که خواستید دامین ثبت کنید
البته همانطور که همکارم shivahost گفتن باید دقت کنید از کی تهیه می کنید که شارژ داشته باشه و موقعی که شارژ کردید و خواستید دامین ثبت کنید منتظر نمونید....
-
-
May 21st, 2013, 12:48
عضو جدید
حله...
فقط یه سوله دیگه چطوری میتونم سرچ دامنه تو سایتم رو فعال کنم بدون ریسلر کلاپ؟؟؟؟
یعنی فقط به who.is وصل باشه...
که بعدا خودم جایه دیگه ثبت کنم.
-
-
May 21st, 2013, 12:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mimshin
حله...
فقط یه سوله دیگه چطوری میتونم سرچ دامنه تو سایتم رو فعال کنم بدون ریسلر کلاپ؟؟؟؟
یعنی فقط به who.is وصل باشه...
که بعدا خودم جایه دیگه ثبت کنم.
در Whmcs این امکان فعال هست و ربطی به ریسلرکلاب یا غیره ندارد. فقط برای فعال شدن هر پسوندی باید به آن قیمت بدهید.
-
-
May 21st, 2013, 13:11
عضو انجمن
حالا کسی نمیتونه شرکتی تو ایران معرفی کنه که بتونه در این مورد ساپورت کنه؟و البته سیستم whmcs....
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور
مجازی از ایران و انگلستان
( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید :
5163 200 0913
-
-
May 21st, 2013, 13:12
عضو جدید
ممنون که دووووووووشواری های مارو پاسخ دادید.
یعنی یکه یکه این سایت یک بشر ندیدم از این سایتها داشته باشه .
-