با سلام خدمت همه دوستان
من یک سری سفارش طراحی سایت دارم که دامنه و هاست رو هم از من میخوان قصد ندارم هاستینگ راه بندازم چون میدونم برای خودش کار داره و آدم باید روش وقت بگذاره
فقط میخوام از یک هاست برای مشتری هام سرویس بگیرم که به مشکلات محدودیتهای هاستهای مختلف بر نخورم و خب یکمی هم برام ارزون تر در بیاد
میتونم یه اکانت هاست معمولی بگیرم که میشه روش همه دامنه هام رو به صورت اد آن بذارم. اما مشکل از اونجا پیش میاد که بعضی مشتری ها ممکنه یوزر پس ها رو بخوان و من هم طبیعتا نمیتونم بهشون بدم.
برای همین راجع به ریسلری تحقیق کردم گویا whmcs میخواد و خیلی هم تاکید دارن همه که نال شده استفاده نشه و خب برای اینکه بصرفه برام نمیتونم لایسنسش رو بگیرم اونجوری دیگه باید رسما هاست بشم که نمیخوام این کارو کنم. من چون با whmcs کار نکردم نمیدونم دقیقا چه قابلتیهایی داره و چیزی که دستگیرم شد از سایتش و کلا جستجو این هست که یه سیستم فروش و پشتیبانی هست که قابلیتهای ثبت اتومات دامنه و اکانت هاست هم داره.
اگر من از whmcs استفاده نکنم چه مشکلی پیش میاد؟ میتونم فضایی که به عنوان ریسلر در اختیار دارم از طریق دیگه ای مدیریت کنم و در اختیار مشتری هام بذارم؟ چون تعدادشون محدود هست میتونم که خودم دستی براشون اکانت رو ایجاد کنم. آیا امکان داره؟ و اگر داره بدون whmcs چقدر سخته؟