فقط payline
فقط payline
www.interhost.ir
هاست 500 مگابیت 3 تومان===هاست 1 گیگ 6 تومان
هاست 5 گیگ 10 تومان
ادد کنید : markazdlhelp@yahoo.com
در مورد سبقت که فکر نميکنم الان شرکت های معتبری هستند که در کنار درگاه های بانکی خودشون دارن از درگاه زرين پال استفاده ميکنن.
در مورد نتايج هم اين نظرسنجی قديمی هست. الان سايت های جديدی اومدن که با کارمزد کمتر سرويس های مناسبتری ارائه ميدن. (قطعا نتايج به سمت اون سايت ها تغيير ميکنه.) و نميشه منکر وجود اون سايت ها شد.
در پايان هم پيشنهاد ميکنم برای استفاده از سرويس های جديد زرين پال حتما نسبت به افزايش سطح تاييد به طلائی اقدام کنيد.
ویرایش توسط samansystems : May 19th, 2013 در ساعت 23:51
pay line من خیلی راضی هستم ازش خیلی خوب تسویه میکنن
میهن پال هم خوبه و رضایت کامل دارم ازش
پی لاین 3>
من هم از زرین پال استفاده میکنم ولی به نظرم اگر شرایط تایید به سطح طلایی رو آسون تر میکرد میتونست کاربران رو راضی تر کنه
ولی با این شرایطی که داره و باید به دفتر خانه و یا حضوری به شرکت مراجعه بشه و قراداد امضا بشه یکم کار رو برای کاربر سخت میکنه
اگر میشد به صورت آنلاین سطح حساب رو به طلایی ارتقا داد حرف نداشت مخصوصا برای کاربران با سابقه شون که چندین ساله دارن از سرویسشون استفاده میکنن باید امکانات ویژه ای قرار بدن
در مورد سایر درگاه ها هم اطلاعی ندارم چون باهاشون کار نکردم تا به حال.
پارس پال خوبه چون کارمزد 1 درصد
پی لاین هم خوبه چون درگاه مستقیم داره
ولی ما که از بانک ملت درگاه مستقیم داریم مال خود بانک یک چیز دیگه هست
و پرداخت امن پاسارگاد هم داریم راضی هستیم
پرداخت امن پاسارگاد هم خوبه ولی الان که 1 درصد کارمزد کردند و 3 روز طول میکشه جهت تسویه به صورت خودکار هست
ولی پرداخت امن پاسارگاد یک چیزش خوبه که میتونی آی پی معرفی کنی یعنی محدودیت ای پی نیست
کسانی که محدودیت سنی دارند و یا میخوان واسه چیز یی ان و صاکز استفاده کنن، میهن پال بهترینه. پیشتیبانی عالی و تسویه هم خیلی خوبه. واسه من یه بار کمتر از پنج دقیقه و سه بار دیگه تا یک ساعت.
تو بقیه هم پارس پال رو امتحان کردم که عالیه. هم همه چیز رو پیامک میکنن، پشتیبانی تیکتی هم عالیه.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)