عزیزم من نگفتم از حرفه ای بودن و کیفیتشون راضی هستم؟؟؟ تازه میگی لیلی زنه یا مرده؟!!
ضمن اینکه کنترل پنل سی پنل میدونی یعنی چی؟ میدونی برای لایسنس سی پنل توو سرور مجازی باید ماهی 60 تومن پول بدی؟ میدونی اگه سی پنل نداشته باشی چقدر باید با کنترل پنلای دیگه ور بری؟ معلومه که پنلش واسه ی من و واسه ی همه ی کسایی که حرفه ای هستن چقدر مهمه!
این از اون حرفا بودا ...!
یک عمر فکر می کردم فکر می کنم ...
آینده ای خواهم ساخت که گذشته در مقابلش زانو بزند
برای سفارش باید عضو بشیم؟ چون وارد این صفحه نمیشه:
http://www4.rasanegar.com/hosting/high-traffic.html
آقای صالحی (رسانگار ) 100 درصد تایید میشوند.. بعد هاست دل سایتهای بزرگ رو ایشون پشتیبانی میکنند.. خود ما هم سایتمون که پربازدید هست و ایشون میزبانی میکنه و انصافا خوب بوده..قیمتش کمی بالاست اما برای رضایت داشتن و راحتی خیال میصرفه...
پردازش ابری | هاست ابری | سرور اختصاصی | سرور مجازی | طراحی و گسترش نرم افزار
دوست عزیز منم میخوام با قیمت ها و سرویس های ایشون آشنا بشم اما سایتشون معلوم نیست چطوریه. مثلا اینجا هیچی نیست:
رسانگار : هاست پربازدید - میزبانی سایت پربازدید - میزبانی سایت ترافیک بالا ، سرور سایت پربازدید
رسانگار : پورتال کاربران
سمت چپ قسمت حساب کاربری اول باید عضو بشید..عضو شدید یک قسمت قابل مشاهده میشه به نام سرویس ها.. میتونید انواع سرویس هاشون رو ببینید..
رسانگار
از بالا در منوی پشتیبانی و پاسخگویی (اولین منو از سمت چپ) پورتال کاربران رو بزن، توو صفحه جدید وسط صفحه سفارش هاست رو یزن
یک عمر فکر می کردم فکر می کنم ...
آینده ای خواهم ساخت که گذشته در مقابلش زانو بزند
با سلام
در خدمتیم با آفر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)