-
May 16th, 2013, 18:04
-
تعداد تشکر ها ازmjef به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013 18:04
# ADS
-
May 16th, 2013, 18:26
عضو دائم
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
majid-f
خبر خوبیه. اما این دوستی که برداشت داشتن توی اکانت فریلنسرشون کشور رو ایران اعلام کردن؟
کشورشان آمریکا بوده است قربان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 08:09
عضو جدید
دوستان کسی تونست برداشت کنه؟
من برای چهارمین بار هم درخواستم حذف شد.
بعد از کلی چونه زدن با ساپورت بالاخره گفتن که ما درخواست شما رو به دپارتمان مربوطه فرستادیم!
طرف میگفت توهم زدی! میگفت براوزرت رو عوض کن و از این چرت و پرتا. گفتم داداش من برنامه نویسم دفه اولم نیست که میشینم پای کامپیوتر!!!
میخوام توی Scam.com یه تاپیک باز کنم. شما هم لطفن توی سایت رجیستر کنید. لینک پست رو به زودی میفرستم. شما هم بیاین داستانتون رو زیرش تعریف کنید. چند تا بیننده که پیدا کنه سریع از فری لنسر میان سراغش.
-
تعداد تشکر ها ازmjef به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 08:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mjef
دوستان کسی تونست برداشت کنه؟
من برای چهارمین بار هم درخواستم حذف شد.
بعد از کلی چونه زدن با ساپورت بالاخره گفتن که ما درخواست شما رو به دپارتمان مربوطه فرستادیم!
طرف میگفت توهم زدی! میگفت براوزرت رو عوض کن و از این چرت و پرتا. گفتم داداش من برنامه نویسم دفه اولم نیست که میشینم پای کامپیوتر!!!
میخوام توی Scam.com یه تاپیک باز کنم. شما هم لطفن توی سایت رجیستر کنید. لینک پست رو به زودی میفرستم. شما هم بیاین داستانتون رو زیرش تعریف کنید. چند تا بیننده که پیدا کنه سریع از فری لنسر میان سراغش.
من هر چی زور زدم نتونستم اکانتم رو از لیمیت در بیارم که درخواست بزارم. ۱۸۱ دلار توش گیر کرده. تازه پریشب یه پروژه دیگه هم گرفتم -- یعنی طرف Award کرد اما من اکسپت نکردم. البته آدرس سایتش رو داده بود و باهاش تماس گرفته بودم و مشکلم رو توضیخ داده بودم، حالا هم در حال انجام دادن کارش هستم.
از مطلب حاشیه ای بگذریم، من هم خیلی گشتم دنبال اینکه بقیه با فریلنسر چه مشکلی داشتن و آخرش چی شده و کلی مطلب پیدا کردم. راست و دروغ شکایتها رو آدم نمیتونه بگه، اما یک چیزی متوجه شدم -- اینکه یکی دو نفر (ظاهرا از کارکنان فریلنسر) کامت میزارن زیر ریویوو ها و پیشنهاد میکنن مشکل شاکی رو پیگیری کنن. یکیشون ایمیلش رو گذاشته بود (یک ایمیل با دومین فریلنسر). من یه نامه به اون آدرس فرستادم و گفتم اگر مشکلم حل نشه من هم ناچارم یک ریویوو بد بزارم و بجای اینکه بزارن ریویوو بد منتشر بشه بعد بیان پیشنهاد کمک بدن بهتره اگر کاری میخوان بکنن قبل از ریویوو بکنن.
یک ساعت پیش طرف جواب داد و ادعا میکنه مشکلم رو بررسی میکنه. حالا ببینیم واقعا این کار رو میکنه یا نه. خبرش رو میدم.
-
تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 08:57
درخواست من هنوز حذف نشده و امیدوارم نشه.
فکر کنم وقتی تیکت باز می کنین رسما آبدارچیشون جواب میده که هیچی نمی دونه! اکثر جواب هاشون هم کپی پیست هست. شده که من عین یه جواب رو از ۲-۳ نفر در زمان های مختلف بگیرم! باید کلی اصرار و دعوا بکنین باهاشون تا یکی که می دونه اوضاع از چه قراره باهاتون صحبت کنه.
-
تعداد تشکر ها از m.sabouri به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 11:31
سلام
انشاالله مشکل شماها برطرف شه تا خانواده ای رو از نگرانی در بیارید 
من تازه کارم، دیروز که این تاپیک رو دیدم رفتم 110$ اولین ویدراوم رو زدم ببینم چی میشه تا دو هفته دیگه
حالا میگین چه کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 13:29

نوشته اصلی توسط
rabolf
سلام
انشاالله مشکل شماها برطرف شه تا خانواده ای رو از نگرانی در بیارید

من تازه کارم، دیروز که این تاپیک رو دیدم رفتم 110$ اولین ویدراوم رو زدم ببینم چی میشه تا دو هفته دیگه
حالا میگین چه کنم ؟
سلام. خوش اومدین. 
هیچی دیگه باید دو هفته صبر کنید تا پول بدن بهتون. این دفعه اولش خیلی رو اعصابه! شانس بیارین که به مشکلی نخورین که مجبور شین دوباره دو هفته صبر کنین. البته اگه اصلا قصد داشته باشن بهمون پول بدن. 
حواستون باشه که اگه پروژه قبول کردین موجودیتون کمتر از ۱۱۰ دلار نشه! اگه میشه همین الان ویدرا رو کنسل کنین و یه ۸۰ دلار درخواست بدین که بتونین پروژه بگیرین اگه خواستین.
-
تعداد تشکر ها از m.sabouri به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 13:33

نوشته اصلی توسط
m.sabouri
حواستون باشه که اگه پروژه قبول کردین موجودیتون کمتر از ۱۱۰ دلار نشه! اگه میشه همین الان ویدرا رو کنسل کنین و یه ۸۰ دلار درخواست بدین که بتونین پروژه بگیرین اگه خواستین.
ممنون از راهنمائی شما، میدونم اینا اول که پروژه رو میگیری کمیسیون خودشونو اول از حسابت کم میکنن. یعنی اصلاً سیستمشون خیلی کلاه بردارانس.
-
تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 14:13
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از e4lyas به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2013, 15:00
درخواست من دوباره حذف شد.