-
عضو انجمن
نماد الکترونیک
دوستان سلام
من امروز هر کاری میکنم نمیتونم وارد پنل کاربریم تو سایت ای نماد بشم شما هم همین مشکل رو دارید؟
سایت میگه یوزر یا پسورد درست نمیباشد در صورتی که درست وارد میکنم و تا حالا چندبار هم پسورد جدید گرفتم ولی بازم ورود نمیکنه
سوال دوم هم برای دریافت نماد دائمی باید چه کاری انجام داد؟
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2013 21:46
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : نماد الکترونیک
سلام.مال شما که مشکلی نیست.به من گیر دادن میگن اطلاعاتت رو باس بزنی همون جایی که میگیم.میگن عدم مشاهده.درصورتی که همون جا زده شده.
برای دائمی یه مشکل بزرگ هست.اونم گرفتن اس اس ال هست.تا اونجایی که یادم باشه باید حضوری بری بگیری.
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
jenatmilad
سلام.مال شما که مشکلی نیست.به من گیر دادن میگن اطلاعاتت رو باس بزنی همون جایی که میگیم.میگن عدم مشاهده.درصورتی که همون جا زده شده.
برای دائمی یه مشکل بزرگ هست.اونم گرفتن اس اس ال هست.تا اونجایی که یادم باشه باید حضوری بری بگیری.
نیازی به حظوری نیست
برای یک ستاره هم ssl نمیخواد
-
تعداد تشکر ها از ADMlN به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ADMlN
نیازی به حظوری نیست
برای یک ستاره هم ssl نمیخواد
من منظورم دوستاره و بیشتر از اون بود.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jenatmilad
این چیز هارو من پشت سر گذاشتم اگه سایت شما وردپرسی هست توی اخبار بزنید و کاملا این مطلب نمایش داده شود
این نوشته ها و خوده نماد نباید اسکرول بخورن و باید بالای صفحه نمایش داده بشن تا تایید انجام بشه
اس اس ال هم خودشون میدن و شما نباید از جایی بخرید اس اس ال که خودشون رو میدن رو فعال میکنید و استفاده میکنید
الان مشکل من اینه که نمیتونم به پنل وارد شم به پنلم تو سایت ای نماد شما الان راحت میتونید وارد شید؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از milad221 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
این چیز هارو من پشت سر گذاشتم اگه سایت شما وردپرسی هست توی اخبار بزنید و کاملا این مطلب نمایش داده شود
این نوشته ها و خوده نماد نباید اسکرول بخورن و باید بالای صفحه نمایش داده بشن تا تایید انجام بشه
اس اس ال هم خودشون میدن و شما نباید از جایی بخرید اس اس ال که خودشون رو میدن رو فعال میکنید و استفاده میکنید
الان مشکل من اینه که نمیتونم به پنل وارد شم به پنلم تو سایت ای نماد شما الان راحت میتونید وارد شید؟؟؟
بنده الان بدون مشکل توی پنل هستم.
-
-
سلام منم ای نماد میخوام ولی زده فقط برای تهرانی ها میشه راهنماییم کنید برای گرفتن درگاه از بانک پارسیان میخوامش
-
تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
پروانه کسب فقط برای تهرانی ها هست نه خود نماد
-
تعداد تشکر ها از r.sharifi به دلیل پست مفید
-
میشه ادرس نماد رو بدید با مدارکی که میخوادش ؟
-
تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید
-
May 18th, 2013, 23:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saman-00
میشه ادرس نماد رو بدید با مدارکی که میخوادش ؟
این آدرس سایت: نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
درخواست نماد رو که بزنید (حقیقی/حقوقی) میاد، هر کدوم رو بزنید قوانین و مدارک لازم رو میگه بهتون
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید