https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
همش بحث هاي بي فايده
دوست عزيز 3 مورد را در نظر بگير
1- اگر شركت نداري اول برئ اداره ثبت شركت ها در هر شهري هستي يك شركت ثبت كن ( حدود يك ماه با هزينه حدود صد هزار تومان و ... در شهر هاي مختلف قواننين فرق داره بخصوص تهران قوانين خودش را داره ولي قوانيني كه تو شيراز هست را ما نداريم مانند ليسانس و رشته تحصيلي با نو ع شركت و ... )
2- درخواست مجوز از صنف رايانه و خدمات اينترنتي
3- درخواست مجوز از سازمان تنظيمات راديويي ( البته سر اين موضوع هنوز بحث هست كه بشه تنظيمات راديويي با مخابرات و ..... ) البته مجوز ارشاد مبني بر ثبت شركت در ساماندهي هم ملاك هست
در كل هنوز اين مجوز ارائه هاستينگ به كسي داده نشده و فكر كنم چند ماه ديگه شروع خواهد شد . از ما كه استعلام اماكن هم خواستند . ميشه گفت هنوز نميدونند كه ميخوان چيكار كنند
در مورد مدرک لیسانس و کارت پایان خدمت یه چیز جالب بگم که خودمم هنوز تو کف موندممن خودم دانشجو هستم و بخاطر همین بود که ثبت شرکت رو فک می کردم نمیتونم انجام بدم بالاخره یه روز زد به سرم که برم بپرسم فوقش مدیریت رو فعلا میدم به یکی از دوستام تا وقتی که خودم لیسانسم رو بگیرم وقتی رفتم ثبت اسناد مدارک رو گفتن توش لیسانس هم بود ولی بیرون رفتم به یکی از شرکت ها که اساسناه پر میکنن بهشون گفتم گفتن تو بیار ما یه جوری ثبت میکنیم که ازت چیزی نخوان منم رفتم 30 تومن گرفتن واسه پر کردن اساسنامه ولی نمیدونم چطوری شد که ازم نه لیسانس خواستن و نه کارت پایان خدمت!
حالا اگه کسی میدونه اینا چیکار میکنن بگن تا منم بدونم![]()
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
باز هم تشکر از همه دوستان
پس من تنها مشکلی که فعلاً دارم همون مدرک لیسانس کامپیوتر هست
چون اگر اینها ملاک باشه :
هم متاهل هستم - هم کارت پایان خدمت دارم و هم این که قدرت مالی پرداخت هزینه هاش را دارم
خوب پس اول برم اداره ثبت اسناد و املاک کشور که کار از یک جایی شروع بشه .
راستی یه سوال دیگه
در چندین پست قبل فرمودید که که نفر باید معرفی شوند
که یکی لیسانس داشته باشه و دیگری چی ؟؟
مدرک نفر دوم باید چی باشه ؟؟
و آیا نفر دوم هم باید مدرک تحصیلیش مربوط به همین موضوع باشه یا نه اون هم می تونه متفاوت باشه ؟؟
یا اصلاً نفر دوم مدرک تحصیلیش مهم نیست - تنهای میخوان یکی دیگه هم باشه ؟؟
ممنون میشم در این باره هم یک توضیحی بدید
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
SabaData , عزیز این شرکتهایی که می فرماید اساسنامه را پر می کنن آیا در جای خاصی مستقر هستند یا نه ؟؟
سلام مدارک مدیر عامل است نه شرکا اونم برای نظام صنفی نه برای ثبت اسناد بری ثبت میگه مجوز از صنف که اونجا ازت میگیره نه ثبت ثبت به مدارک تحصیلی کار نداره بهتره از اداره ثبت محل س***ت خودتون سوال کنید چون هر شهری ممکنه فرق داشته باشه و اذیت کنند یا نکنن اینها که بچه ها فرمودند و عرض شد عمومی است تا اختصاصی اختصاصی ( برای شهرستان ها با استانها فرق کنه ) عمومی هم که میشه صحبت دوستان عزیز یک سر برو اداره ثبت ببین چی میگه خودت بری دنبالش زودتر به نتیجه هم میرسی برای پر کردن اساسنامه هم میتونی هزینه ای بدی به این شرکت ها برات پرکنن چون قلم خوردگی داشته باشه خوردگی و ... اذیتت میکنن ثبت و یکسری نکات داره که اونا بهتر میدونن بدی شرکت ها 1 ماه طول میکشه خودت بری نهایتا 20 روز است
موفق باشید دوست عزیز
در حال حاضر اولین کاری که باید بکنید به پلیس فتا مراجعه کنید دایره حفاظت جرائم . فرم مربوطه رو پر کنید . تا چند وقت دیگه به صورت قانونی میشه این مسئله و همه هاستنگ ها باید ثبت شده باشند
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
سلام گرفتن مجوز حتما باید انجام بشه ؟ یا دل به خوایه ؟
از زیر خاک کشیدیش بیرون![]()
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)