شاید باور نکید اما سامسونگ در حدی قدرتمند بود که من ابونتو و ویندوز و راحت برای تست نصب کردم روش
البته ویندوز به صورت تمپلیت اجرا میشه و با هر بار بسته شدن تنظیماتش برمیگرده
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
samsung galexy s
gt-i9000
کلا به نظر من گوشی یا تبلتی بگیرید که زمانی در بازار مطرح بوده و اگر هم مشکلی پیش اومد با یک جستجو چنیدین راه حل پیدا کنید و همچین دستگاهی مسلما از نرم افزار ها و افزونه های زیادی برخورداره.
روی این گوشی سیستم عامل بک ترک (اوبونتو) هم نصب کردم و به خوبی(90%) جواب داد.
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
سلام،
اگر مایلید حدود 1 تومن هزینه کنید تبلت Asus Fonepad چیز شیکیه و سیم کارت هم میخوره که میشه بهش گفت فبلت.
Asus Fonepad ME371 - 8GB - تبلت اسوز گوگل فون پد - 8 گیگابایت
اگه برای کار میخوای تبلت سیم کارت خور ویندوز هشتی سامسونگ بگیر که ویندوز 7 و آندروید هم میخوره. ولی قیمتش 4 تومنه!
اگه با 800 تومن چیز خوب میخوای هوآوی بخر
با سلام
چون شما برای کارتون میخواید از نظر بنده 100% تبلت بخرید گوشی هم صفحه کوچیک تری داره و هم خوب سخت تر میشه باهاش کار کرد و در حال حاضر یه گوشی نسبتا" خوب حداقل بالای 1 میلیون تومن قیمتش که چون شما نه میخوای باهاش بازی کنی نه فیلم بگیری پس گوشی گرون به چه درد شما میخوره
ولی در مورد تبلت به نسب پولی که میخواید تبلت های چینی در حال حاضر اگه فروشنده معتبر بشناسید به نسبت قیمتشون خوب کار میکنن شمایی هم که نمیخوای زیاد ازش کار بکشی کاملا" تایید میشه پول الکی هم نمیدی ولی اگه میخوای بیشتر خرج کنی تبلت های Asus هم دور و بر 1 میلیون میتونه کارتو راه بندازه برند خوبی هم هستش
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
تا الان بهترین راهنمایی babelirani به من داده تشکر
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
من GOLD 720 گرفتم سی پی یو 2 هسته ای cortex 10A است با رم 1 گیگ و سیم کارت خور و 7 اینچی است ، شتاب سنج و.... هم همه چی داره و اندرید 4.0.4 هست فکر کنم
دوربین جلو و عقب هم داره ، صفحه نمایشش هم LED هست
با توجه به قیمتش مناسب ترین چیزی بد که دیدم
الان قیمت ندارم اما وقتی من خریدم 630 تومن بود
تاچشم خیلی خوبه و با WHMCS هم هیچ مشکلی ندارد در صورتی که من با samsung توی بازار موبایل ایران تست کردم با WHMCS مشکل داشت!
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تمامی گوشی های ایرانی و البته مودم ها که به اسم ایران تولید میشه، ساخت شرکت هوآوی هستش و متاسفانه خدمات پس از فروش ضعیفی دارند.
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
باز هم پیشنهاد بنده به شما xperia pro 2 و Samsung glide بنده در حال حاضر با xperia وارد سایت شدم
چون کیبود qwerty داره و صفحه نمایش حدود 5 اینچ تنها تفاوتی که دارم احساس میکنم سیستم عامل هست که اندروید....
وگرنه تمام امکانات و در حجمی مناسب در اختیار دارید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)