هر کلمه دو سیلابی 299 هزار تومان
مقاله سئوی مقرون به صرفه را بخوانید
سئوی مقرون به صرفه
هر کلمه دو سیلابی 299 هزار تومان
مقاله سئوی مقرون به صرفه را بخوانید
سئوی مقرون به صرفه
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
سامانه جستجوی دامنه و ثبت دامنه آنلاین
خرید هاست همراه با دامنه رایگان ir
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
با سلام
کارت تلفن = 18
کارت تلفن بین الملل = 18
تلفن بین الملل = 18
خرید کارت تلفن = 10
فروش کارت تلفن = 9
سرویس تلفن بین الملل = 21
تماس با خارج = 9
برای هر کلمه جایگاه کلمات در جستجوی گوگل رو براتون نوشتم تا sarinoo عزیز مجبور نشن سرچشون رو اینجوری انجام بدن که چیزی نبینن
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
در ارتباط باشید و مشورت بکنید:
seo@onlineservers.ir
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
100% همین کارو بکنید
یه چیزی بهتون میگم مطمئن هستم خودتون هم در این راه به این نتیجه رسیدید هیج فردی در ایران حتی با گرفتن هزینه هم درست براتون کار نمیکنه مگر اینکه خودتون بالا سرش باشید
ما یه سایت راه اندازی کردیم برای 2 کلمه دادیم سئو کنن خدا تومن هم از ما پول گرفتن الان 6 ماهه هنوز ما مئتظریم بیاد صفحه اول ولی فکر کنم توی بار گیر کرده
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
دوست گرامی
تمام کسانی که اینترنت دارند همین الان می تونند جستجو کنند "کارت تلفن" و ببینند که جنابعالی در صفحه اول نیستی
در ضمن در صفحه اول گوگل 10 تا سایت نشون داده میشه نه 18 تا و خودت نوشتی رتبه 18 که تازه اونم درست نیست.یا بلد نیستی صفحه اول کجاست صفحه دوم کجا
یا ما رو گذاشتی سرکار
در ضمن انقدر گپی نیا ، از وب سایتت معلومه که توان استخدام نداری پس الکی کلاس نذار
یا علی
آقا شما خوبی
تصویر رو که برات فرستادم که کجا هستیم. babelirani عزیز هم که نتیجه هایی رو که دیده بود فرستاده. من هم در ابتدای پست گفتم تمام کلمات در صفحه اول و دوم هستند نگفتم همه اولند . بعدش هم سوال اینجاست شما چطور قیمت کلمه ای که در دو صفحه اول هست و اونی که اصلا نیست رو یه قیمت اعلام می کنید.!!!!!!!!
در مورد وب سایت هم تشکر می کنم نظری ندارم ولی فقط بد نیست تو گوگل جستجو کنی : " جستحوی دامنه " یا " ثبت دامنه " حتما می دونی که ثبت دامنه بیش از 50 هزار بار در ماه جستجو میشه سایت ما تو 5 تای اوله . این یعنی اینکه کارمون رو بلدیم نگران نباش دوست عزیز این مشکل رو هم حل می کنیم .
راستی چرا ترش کردی من فقط پرسیدم چرا بدون توجه به وضعیت فعلی کلمات یک قیمت داری و فقط هم قیمت گفتین نه زمان ، نه اینکه چه مبلغ اول چه مبلغی بعد از نتیجه گیری و این حرفا
دوستان لطفا از این گونه پیام ها ندین پست موضوعش خراب میشه لطفا اگر توان انجام دارید خیلی روشن شرایط رو اعلام بفرمایید
www.nivdata.com/fa/whois
nivdata.com/fa/whois
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)