-
عضو انجمن
downgare مای اس کیو ال از 5.6 به 5.5
من می خواهم mysql5.6 را کلا حذف کنم و به 5.5 تغییر بدم چکار کنم که حذفش کنم کلا 5.6 رو و اطلاعات هم مشکلی پیش نیاد.
-
May 15th, 2013 16:00
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : downgare مای اس کیو ال از 5.6 به 5.5
باید از مسیر زیر
/usr/local/directadmin/custombuild
فایل options.conf را ویرایش و نسخه mysql را برروی 5.5 بزارید و پس از ذخیره , با استفاده از دستور build mysql نسخه 5.5 را نصب کنید .
البته لازم به ذکر هست که پس از آپگرید/دانگرید mysql نیازمند rebuid کردن php هم هستید .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
باید از مسیر زیر
/usr/local/directadmin/custombuild
فایل options.conf را ویرایش و نسخه mysql را برروی 5.5 بزارید و پس از ذخیره , با استفاده از دستور build mysql نسخه 5.5 را نصب کنید .
البته لازم به ذکر هست که پس از آپگرید/دانگرید mysql نیازمند rebuid کردن php هم هستید .
نسخه فعلی 5.6 هست مشکلی ندارد به 5.5 تغییر پیدا کند ؟
-
-
* توصیه میکنم از تمامی دیتابیس ها dump تهیه کنید در آپگرید معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی در دانگرید احتمال ایجاد مشکل زیاد هست.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
در همون فایل options.conf یک آپشنی هست که به صورت پیش فرض true هست و قبل از انجام هر عملیاتی از کلیه دیتابیس ها بک آپ میگیره خود دایرکت ادمین
معمولا در دانگرید اگر دیتابیسی ساخته شده باشد که feature خاصی از نسخه 5.6 رو استفاده کرده باشه , ممکنه ممشکل پیش بیاد که بعد با repair احتمال رفعش هست .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
در همون فایل options.conf یک آپشنی هست که به صورت پیش فرض true هست و قبل از انجام هر عملیاتی از کلیه دیتابیس ها بک آپ میگیره خود دایرکت ادمین
معمولا در دانگرید اگر دیتابیسی ساخته شده باشد که feature خاصی از نسخه 5.6 رو استفاده کرده باشه , ممکنه ممشکل پیش بیاد که بعد با repair احتمال رفعش هست .
من الان به 5.6 برگردوندم هنگام ریستارت خطای بالا را می دهد چکار کنم ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
کد:
MySQL server PID file could not be found! [FAILED]
Starting MySQL.The server quit without updating PID file (/var/lib/mysql/server3[root@server3 custombuild]# [FAILED]
-
-
عضو انجمن
از دوستان کسی نیست پاسخ این مورد را دهد.
-
-

نوشته اصلی توسط
sadeght
از دوستان کسی نیست پاسخ این مورد را دهد.
تو یاهو دسترسی بده ببینم چه خبره و چه میشه کرد...
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید