نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: نظرسنجی برای طراحی سیستم سفارش هاست و دامین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید why.darkness آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    179 پست

پیش فرض پاسخ : whmcsایرانی

خیلی جالب هست که سیستم های خارجی بر کنار بشوند ! همین فاز های منفی که دوستان میزنند باعث عدم توسعه و پیشرفت خواهد شد !
    بنده هم در نظر دارم با سیستم خودم استفاده از سیستم whmcs رو به حداقل یا حتی به 0 هم برسونم... سیستمی مثل whmcs هیچ چیزیییی نیست چرا و تا کی باید از غیر بومی ها حمایت کنیم.

دوستانی که میگن برنامه های ایرانی امنیت ندارن یا پشتیبانی نمیشوند.

چند نکته اساسی :

اگر شخص یا فرد یا تیم (شرکتی) که تصمیم به ساخت سیستم میکنه هدفش واقعا ایجاد و بومی سازی همراه با علاقه شدید در سیستم نویسی باشه مطمِمان بهترین محصول رو ارایه خواهد داد.

نکته جدی در رابطه با تیم سازی و همکاری (درسته این رو من قبول دارم در ایران هیچ کس گروهی کار نمیکند ! نمونش من خودم زبونم مو در آورد از بس داد زدم گفتم 1 نفر بیاد کمک !) هرچند کسی نیومد ولی قرار نیست یک برنامه نویس سرد و خاموش بشه با چند تا حرف ضد حال مثل (امنیت نداره / قدرت نداره / ضعیفه / کوچیکه ) یا (پشتیبانی نمیشه...از کجا معلوم حقه بازی میکنه ؟؟؟) از نظر من کسی که با شوق تمام میادمیگه تصمیم دارم نرم افزاری رو بنویسم خیانت نخواهد کرد که هیچ در صورت حمایت خیلیم خوب پشتیبانی و توسعه خواهد داد.

برای امنیت سازی و پشتیبانی تیم ... تیم ... تیم باید تیم جواب گو باشه یا اینکه بعد از اتمام پروژه هدف و قوانین خاص سیستم اجراء بشه.

و در نهایت هدف مهم هست و قدرت مانور و برنامه نویسی من خودم شخصا دارم پروژه ای رو توسعه میدم که حتی 1 نفر هم مشتاق به حمایت نیست ولی از این مطمئنم که محصولی رو که میدم از امنیت / سرعت / دقت / کیفیت و ... برخوردار خواهد بود چرا باید نباشه ؟ چون ایرانی هستیم مزخرف باید از اب در بیاد ؟ :| چیمون از خارجیا کمه ؟ یکی به این سوال جواب بده واقعا تا کی میخواهید نون کشور هایی رو بخورید که باید زیر تحریماتشون گردن خم کنیم ؟

حمایت | گروه | تیم هم هدف بودن و شورو شوق توسعه (این موارد در یک پروژه عوامل موثر در جواب دهی هستش)

یه مثال ساده : الان من پروژه یا رو دارم کار میکنم که در همین تاپیک ها خیلیا شعار هاشو شنیدن ولی کسی حمایت نمیکند ! خوب نکند !!! قراره ما پروژرو بکشیم پایین تعطیل کنیم ؟ 2 سال وقت گذاشتیم از عمرمون ! عمر بشر مگه کشکه ؟؟

پس در نتیجه دوست عزیز برید جولو موفقیت نزدیکه
    ویرایش توسط why.darkness : May 16th, 2013 در ساعت 18:27

2. تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)