بله دیگه. شما در قسمت کارتها فیلد اول رو شماره کارت رو میدید. و در قسمت محصول هم فیلد اول رو مینویسید "شماره کارت:"
بعد که کاربر بخره براش مینویسه:
شماره کارت:12346879
بله دیگه. شما در قسمت کارتها فیلد اول رو شماره کارت رو میدید. و در قسمت محصول هم فیلد اول رو مینویسید "شماره کارت:"
بعد که کاربر بخره براش مینویسه:
شماره کارت:12346879
یعنی باید همه کارتارو همینجور وارد کنم؟؟؟؟؟؟ مثلا 100 تا کارت جدید بسازم تو شارژ 1000 تومنی و تو همش هم کد شارژ قرار بدم درسته؟؟؟
بعدش من درگاه بانک ملت میخوام باید چکار کنم میشه کامل کامل توضیح بدین؟
بله هر شماره کارت با کارت دیگه فرق میکنه. محصول فقط برای 1000 تومانی یکی درست میکنید اما برای کارتها برای هر شماره کارت باید یک کارت بسازید. البته از طریق آپلود فایل ه ممیشه که یکدفعه تعداد زیادی رو وارد کرد اما من استفاده نکردم نمیدونم دقیق چجوری باید تو فایل نوشت که بتونه از هم تفکیک کنه کارتها رو.
بانک ملت هم باید برید بانک ملتی که حساب فعال دارید و درخواست بدید. ازتون کپی کارت ملی و کپی شناسنامه و جواز کسب می خوان اینها رو که ببرید یک فرم بهتون میدن پر میکنید و بقیه مراحلشم اینه که از بانک قرار داد براتون ایمیل میشه باید در دو نسخه مهر و امضاء کنید و بفرستید سپس ترمینال رو بهتون میدن که بعد از اولین تراکنش براشون مشخصات رو ارسال میکنید و تأیید میکنند و کار تمام هست.
سخت ترین مرحلش داشتن جواز کسبه که خیلیها ندارن!
اخه اینترنی که جواز کسب نمیخاد دیگه
مرسی دادا خیلی مردی
شارژ مستقیم هم بلدی؟؟؟؟
شارژ مستقیم من کار نکردم ولی پلاگ این می خواد. و همچنین احتمالا قرار داد با یک شرکتی که بهتون ارزون تر بده و مستقیم شارژ کنه.
باید از بچه هایی که اینکار رو میکنن بپرسی
خوب حالا باید بگردیم دنبال کارت شارژ شما کسی رو میشناسین؟؟؟؟اگه اره قیمتاشم بم بگین ممنون میشم
نه متأسفانه من خودم برنامه نویسم و از طریق این اسکریپت برنامه هام رو میفروشم اصلا تو کار کارت نیستم![]()
مرسی دادا
چطور میشه دسته جدید که تعریف می کنی آوردش سطر اول ؟
جلوش یه کادر داره به نام ترتیب میتونی اونجا 1 بذاری تا بیاد بالای همه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)