صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس

راستش من این تاپیک رو زدم اول جهت جلوگیری از پیش آمدن مسائل بیشتر برای کاربران دیگر
    و دوم برای اینکه مدیر یا مسئول این سایت تشریف بیارن اینجا و جواب بدن ، چون گویا با بنده قهر کرده و جواب حتی ایمیلهای من رو هم نمیدن
    در مورد ه.ک ایمیل هم گفتم که من با آی دی یاهویی که در جاوید هاست ثبت نام کرده بودم ، دو سال هست دارم کار میکنم و تو این دوسال حتی یکبار هم مورد حمله یا سواستفاده قرار نگرفتم!
    اما همین دیروز که با جاوید هاست مشکل برخوردم ، ایمیلم مورد هک قرار گرفت!!! شاید دلیل قانع کننده ای نباشه و همزمانیه وقایع باشه ، اما بی دلیل هم نیست چون پسوردی که بارها برای ورود به آی دی یاهوی من اشتباه وارد شده بود و از آن طریق هم افراد ناشناس قصد بازیابی رمز عبور را داشتند خیلی خیلی اتفاقی با رمزی که در جاوید هاست زده بودم یکی بود و بازم میگم بسیار بسیار اتفاقی !!!!
    مورد بعدی هم اون دوستی که گفتن نوسانات دلار با شب و روز فرق میکنه ، فرمایششون درست اما در این چند روز دلار ارزون شده نه گرون!!!
    بعد خدا شاهده و بدون اقرار میگم که 3 روز بود دنبال دامنه دات کام ارزون بودم و هیچ جا ارزون تر از اونجا ندیدم ، پس امکان اینکه اشتباه لحظه ای باشه به خاطر دلار قانع کننده نیست و قیمتها حداقل از 3 روز پیشی که من رفته بودم اونجا تغییر نکرده بود و قیمت صفحه(30400) با قیمت کسری دردرگاه (35000)هم فرق میکرد.
    لیست قیمت دامنه هم در این سایت به پنل مدیریت وصل نیست و عکسی از قیمت ثبت دامنه هایشان در صفحه دامنه خودشون گذاشتن ، پس ربطی به نقاط ضعف یا قدرت whmcS نداره. پس دوستان لطفا در مورد این موضوع زیاد کشش ندن
    به هر حال بازهم ممنون از شما دوستان همراه کننده
    اما من بیشتر دوست دارم که خودشون هم تشریف بیارن و از خودشون دفاع کنن ، چون هرکی یه طرفه بره پیشه قاضی ، 100% راضی بر میگرده که من نمیخوام اینطور باشه ( چون در ایمیلی به من چیزی گفتن که به اونجام فشار آورد و مجبور شدم این تاپیک رو بزنم ، وگرنه که کاری نداشتم و وجه رو هم به من برگشت داده بودن ، هرچند با کسر کارمزد500 تومان ناقابل که به خاطر اشتباه اونا از من کم شد)
    مشکل هم این 500 تومان نیست ، طبق گفته خودشان شما ( یعنی بنده) امروز تنها کاربری نبودید که خرید کردید و واریزی شما کمترین مبلغ بود!!!!!
    با این اوصاف حساب کنید کسر 500 تومان از هر کاربر چقدر میشه!!!!!!

2. تعداد تشکر ها از hanijafari به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    62
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض Re: سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس

500 تومان مگه تو جیب جاوید هاست میره که شما میگین حساب کن چقدر میشه

Sent from my HTC One X

5. تعداد تشکر ها از alizali به دلیل پست مفید

عضو جدید u30f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس

اشتباه از جانب جاوید هاست بوده که قیمت ها رو به روز نکرده و باید مبلغ رو کامل برگشت بزنه ولو اینکه خودشون 500 تومن ضرر کنن .
    راجع به تلاش برای هک ایمیل از کجا میدونید قصد هک کردن با پسوورد وارد شده در جاوید هاست رو داشتن ؟ از طرف یاهو میل اومده ؟

7. تعداد تشکر ها از u30f به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)