جدیدا شماره موبایلها 13 و حتی رایتل تا 15 رقم هم میگن داره. پس برای اینکه با تعداد کارکتر شماره ها به مشکل بر نخورید کد خط 65 رو با یان کد جایگزین کنید:
کد PHP:
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9,13})$/", $data[mobile]))
جدیدا شماره موبایلها 13 و حتی رایتل تا 15 رقم هم میگن داره. پس برای اینکه با تعداد کارکتر شماره ها به مشکل بر نخورید کد خط 65 رو با یان کد جایگزین کنید:
کد PHP:
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9,13})$/", $data[mobile]))
سلام وخسته نباشیدبه دوستان انجمن اگه کسی میتونه کمک کنه
1- من نمایندگی ایرانسل دارم و میخوام سیم کارت ای شارژ نمایندگی را به سایتم متصل کنم آیا چنین عملی انجام میشه یا خیر ؟
2- میخوام برای سایتم یه هدر بزارم ولی دقیق نمیدونم کجا کدش را پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ؟ با تشکر
اگه دوست داشتی این ای دی من :
YID: aewqmeri
منم یه سوال دارم و خیلی هم ضروریهتو پست اول هم یکی از دوستان گفتن ست کردنش ولی من که خواستم دانلود کنم مث اینکه سایته حذف شده بود کلا گوگل نمیشناختش
وقتی من اینو نصب میکنم نمیدونم از کجا رمز شارژ رو قرار بدم که اگه کسی شارژ خرید بش نشون بده
دیشب خودم رفتم تو قسمت کارتها و یه چندتا عدد مثل کد شارژ برای ایرانسل براش قرار دادم و بعد با حساب زرین پال که پولو دادم بم اون شماره رو نداد و فقط شماره تراکنش رو نشون داد
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این اسکریپت امنیتش واقعا افتضاحه یه عالمه کار انجام دادم بازم سایتم هک شد
کارهایی که من کردم
هشدار امنیتی رو خوده فرییر داده رو انجام دادم
بعد روی تمام فولدر ها پسورد های جنوریت شده
اونم با جنوریتو اختصاصی همه پسورد های متفاوت
تمام سطح دسترسی هارو
کم کردم بعد هاستتم روی سرور های شرکت گذرگاه هست
بعد این که جواب تیکت هست راجع به هک شدن سایتم
لاگ های سیستمی توسط مدیر فنی چک شد.با این همه کار بازم سایت هک شد
حمله مستقیما به سایت شما بوده است.
هیج گونه اثری از Symlink یا حمله مشابه از سرور به هاست شما دیده نشده است و مستقیما به اکانت شما حمله شده است.
دوستان به من بگید من کاری رو انجام ندادم که هک شده
که من انجام بدم دوباره هک نشه
یا راه حلی داره بگید
ویرایش توسط maikelscofild35 : May 16th, 2013 در ساعت 14:05
کسی نیست جواب سوال منو بده
ببنید شما اول باید در قسمت دسته مثلا بنویسید کارت شارژ ایرانسل و اونو ثبت کنید.
بعد برید تو قسمت محصولات و شارژ های 1000 تومانی و 2000 تومانی رو تعریف کنید به عنوان محصول و در همونجا، موقع نوشتن و درست کردن محصولات، فیلد ها رو نامگذاری کنید.مثلا توی فیلد 1 بنویسید کد شارژ.
حالا برید تو قسمت کارت ها و کارتی که میخواید تعریف کنید، کد شارژش رو توی فیلد 1 بنویسید تا موقع خرید فیلد 1 که کدشارژ هست نشون داده بشه به کاربر.
همینکارو کردم ولی زرین پال فقط شماره تراکنش رو نشون میده دیگه چیزی نشون نمیده
در قسمت محصول سه تا فیلد هست. و در قسمت کارت هم 3 تا فیلد. هر چی که تو فیلد قسمت محصول بنویسی سمت راست و هر چه در همان شماره فیلد در قسمت کارت بنویسی سمت چپ در یک خط نشون میده.
یعنی اگر فیلد شماره یک در قسمت محصول رو بزنی:شماره رمز
و فید شماره یک رو در قسمت کارت بزنی: 123456789
بعد از خرید به کاربر اینجوری نشون میده:
شماره رمز:123456789
و همینجور فیلدهای بعد هم به همین صورت:
فیلد دو : فیلد دو
فیلد سه : فیلد سه
می خوره.
خوب من الان چطور میتونم شارژ باش بفروشم؟؟؟؟؟یعنی باید همین شماره کارتارو بدم به فیلدها تا اون به کاربر نشون بده؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)