نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    من پاسپورتم رو چند سال پیش گم کردم و دیگه تنبلی کردم برم برای گرفتن پاسپورت جدید. نمی دونستم هم که بانک صورتحساب انگلیسی میده. برای همین اسکن کارت ملی و قبض تلفن فرستادم که یک ساعت پیش جواب دادن باید مدارک انگلیسی باشه.

صورتحساب رو همه بانک ها به انگلیسی میدن؟ (من بانک ملت حساب دارم). تحت چه عنوانی و کجا باید تقاضا کرد؟

آره یادمه. من هم یک مدت از ف.ر.ی.گ.ی.ت استفاده کردم تا اینکه اتفاقی متوجه شدم که freelancer.co.uk فیل.تر نیست و دیگه از این دومینشون استفاده کردم. پی دی اف ی که لینک کردی رو هم ندیده بودم. جالب بود! آمار فری‌لنسرهای ایرانی رو ندارم و در مقایسه با کشورهای دیگه فکر نکنم یوزرهای ایرانی تعداد زیادی باشن، با این حال مثل اینکه تعدادمون اینقدر هست که مت بری از مسدود شدن دسترسی به سایت شخصا اظهار تاسف کرده.

آره، اما گفتن «فعلا». در غیر اینصورت که باید اکانت ایرانی‌ها رو می‌بستن. این «دلایل امنیتی» هم بهانه خوبیه دستشون افتاده. هر وقت بخوان کاری بکنن و علتش رو هم توضیح ندن به این بهانه متوسل میشن. من منتظرم اکانتم از لیمیت خارج بشه بعد توی Consumer Reviews of Online Businesses and Websites - SiteJabber یه ریویوو می نویسم و انتقاد میکنم. انتقادهای منتشر شده توی چندتا سایت رو جدی میگیرن و یک جوابی سعی میکنن بدن.

لطف میکنی. نمیدونم بقیه بچه‌های ایرانی چرا چیزی در مورد وضعیت و تجربیاتشون نمیگن.

می تونین گواهینامتون رو هم ترجمه کنین. هم زودتر آماده میشه هم هزینه کمتری داره.
    صورتحساب رو هم همه جا میدن به انگلیسی. کاری هم ندارن که برای چی می خواین. تا جایی که من می دونم اکثر مردم برای سفارت می گیرن صورتحساب به انگلیسی رو.

خواهش می کنم. بقیه فکر نکنم خیلی به این فروم سر بزنن!

2. تعداد تشکر ها ازm.sabouri به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)