عزیز اینجا نشون نمیده
من امروز صبح ساعت 10 : 30 تا 11
3 تا واریزی داشتم
هیچ کدوم نیومدن به حساب
الان ساعت 3 هم گذشته
عزیز اینجا نشون نمیده
من امروز صبح ساعت 10 : 30 تا 11
3 تا واریزی داشتم
هیچ کدوم نیومدن به حساب
الان ساعت 3 هم گذشته
با سلام
امروز یه واریز ساعت 11 صبح داشتیم نیومده به حساب
همین الان 2 تا واریزی داشتیم آنی اومد به حساب!!!!
چه جوریه جریان؟؟؟؟
سلام
برای مدتی کوتاه از سیستم شاپرک استفاده شد که به دلیل مشکلات ایجاد شده مجدد به روال قبلی بازگردونده شد
واریزی های امروز با تاخیر به حساب بانکی شما واریز شدند
سپاس
طبق شنیده من همه سیستم های انلاین در حال تغییر به شاپرک هستند و تا چند وقت دیگه کل سیستم شتاب تغییر به شاپرک میکنه و از یک سیاست پیروی خواهند کرد
اگر امکاناتی هم باشه به شکل یکپارچه هست
من فکر می کنم با وجود این شرایط استفاده از درگاه های واسطه ای مناسب ترین راه هست
دیروز هم در سایت سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay ثبت نام کردم که هم درگاه مستقیم هم کارمزد نمیگیره!
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
دو روز پیش حدود 150-100 تراکنش یهویی واریز شد! که تاریخ واریز همشون یکی و هممون لحظه بود!
اول فکر کردم اشتباهی ورایز شده اما بعد به مبالغ که نگاه کردم دیدم همشون مبلغ خودمونه اما واریزی های امروز نیست!! ورایزی طی چندماه گذشته بود که قبلا انگاری مشکلی در واریز بود که الان واریز کردند!!!
متاسفانه اون موقع که من از این درگاه استفاده میکردم خیلی مشکل داشت و خیلیا اعتراض میکردن که پول از حسابم کسر شد ولی پرداخت ناموفق زده ساتتون!! ما هم به بنده خداها میگفتیم مشکل از طرف درگاه بانکیه و پول تا 48-72 ساعت برگشت میخوره!
الان نیمدونم این پولایی که اومدن همون پولایی بودن که از حساب کسر کرده ولی پرداخت ناموفق زده ولی به نه به حساب خریدار برگشت زده و نه به حساب ما ،؟ یا از حساب طرف کسر کرده و و پرداخت موفق زده اما پولی به حساب ما واریز نشده؟!
دیروزم هرچی زنگ زدم برنداشتن امروزم وقت نکردم تماس بگیرم بباهاشون. میخوام ببینم قضیه این واریزی ها چیه و کدوم مورد هست. چون اگه مورد اوله و از حساب خریدار کسر شده باید ازشون بخوام لیست کارت های بانکی که خرید کرده اند روب دن تا ما برگشت بزنیم.
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
با سلام،
هم اکنون تماسی داشتم با به پرداخت.
این حالت تست بوده و فعلا منتفی شده برای درگاه ها، چون هنوز پنلی جهت اینکار معرفی نشده به پذیرندگان. منتها آن طور که پیداست مشکلی نخواهد بود و بعد از اینکه پرداخت موفق باشه سفارش رو به مشتری تحویل میده حالا میتونه اون سفارش یک کالای دیجیتال باشه یا یک کد و ... در نهایت سیستم ها باید به شاپرک متصل بشند.
ارادتمند / بیگی
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)