جناب سجادیه والله من یک قصدی دارم تاپیکی بزنم زنگ تفریح سالم تر از بازی کانتر واسه همکاران با تجربه دارم که به مراتب براشون و تجربشون بهتره و اون اینه که شما تلفن جایگاه را هدهم بهشون زنگ بزنند و ببینن اوضاع این به گفته خودشان دیتا سنتر چه طوری است
میگفت پورتمون 1 گیگ هست میگم داداش گلم ، استاد گران قدر ، دیگر آخرش انقدر عصبانیم کرده بودش میخواست بگم گلابی تحصیل کرده پورت 1 گیگ باید 128 مگ بر ثانیه سرعت دانلود داشته باشه بر فرض آقا شما 100 مگ دارید بازم قبول باید 12 مگ حدودا سرعت دانلود داته باشید به من میگفت نه شما اشتباه میکنید چنین سرعتی وجود نداره وو... و ما داریم با خارج برابر میدهیم و شما توی دیا سنتر های ایرانی چنین چیزی را نمیبینید گفتم من خودم از پارس آنلاین تا به حال12 مگ گرفته ام خلاصه خیلی بحث داشتیم که آخر هم من سر یکی از اشتباهات whmcs شون اومدم سفارش دادم و =رداخت کردم اما گفتن نمیتونیم این سرویس را بدهیم چرا که قیمتش را اشتباه زده بودند و قیمت سایتشون با قیمت سرورشون داخل whmcs نمیخوند منم واسه اینکه بفهمن هیچ چی نیستند و آدم بشن اذیتشون کردم گفتم من خسارت وقتی که از دیروز شب تا به الآن صبح برای فکر هایی که بر روی این سرویس کردم را میخواهم و شما حق برگشت هزیه ندارید و باید تحویل بدهید چرا که من از همین سایتتون سفارش دادم و پرداخت کردم خلاصه بگین عیسی لو دیگه بهتون سرویس نمیدهند:دی