فحشمون ندادند؟
خدا شاهده فقط خواستم بهشون بگم هیچ چیز نیستین و نخواهید شد وگرنه خدا شاهده اصلا پولشم برام مهم نبود 420 تومن بود فکر کنم که میخواستم برای همین هم شده حضوری هم برم ببینن چه خبره !! ازم شماره کارت خواستن که ندادم که با توجه به اطلاعاتی که داده بودم پیدا کردن و برگشت زدند
خدا شاهده ما اون همه با تبیان کار کردیم مگه میشه به این راحتی ها ازشون آتو گیر آورد واقعا تبیان را هر کس دیده باشه این ها رو اصلا در حد داشتن سواد نمیدونه، دیگه این whmcs چیه که خودشان نمیتونن و تواناییش را ندارند؟الان چند روز دیگه این هممکاران تابستانی شروع به کار خواهند کرد حاظرم با تک تکشون بریم صحبت کنیم و بهتون اثبات بشه بیشتر از این ها به whmcs تسلط دارند چه برسه به این ها که ادعای خدایی میکنند
احتمالا یکی از دوستانمون در دبی است و تعداد نسبتا زیادی قرار است سرور کار کردهبیاورند اطلاعات گرفتم از سرور ها که قیمت ها رو بدهند انشا الله چند تایی قرار است بیاریم ببریم بدهیم به پارس آنلاین یا تبیان حتی اگر 1 میلبیون در اه هم بیشتر بدهیم شرف داره تا آدم اعصابش را با این آدم های بدون علم و دانش هدر بده که صدماتش به مراتب خیلی بیشتر است از مقدار پولی که بیشتر میدهی و کاربر هم صد درصد راضی تر است
کلا خیلی باهاش هستند ای پی هم ندارند:دی این واقعا جالب بود برام :دی
ولش کن در کل ارزش وقت واسه تایپ این هم نداشت که براشون تایپ کردم این همه رو:دی
به نظر بنده کولو کردن یا اجاره کردن با افراد کم اطلاعاتی مثل این ها کار بسی اشتباه است
با تشکر
عیسی لو