-
عضو انجمن
کولوکیشن از Datashack
می خواستم یکم در مورد مشخصات این دیتاسنتر بدونم
چون هزینه شبکه و ترافیک واقعا ارزونه توش به فکرم افتاد یک سرور کولو کنم
نظرتون چیه آیا ارزش داره کسی هست که با تضمین از اینجا کولو ارائه بده در صورت آشنایی معرفی کنید
خلاصه یکم اطلاعات در موردش می خواستم و اینکه توصیتون چی هست
برای میزبانی سرور دانلود سایت های موزیک و فیلم و ...
و همینطور شاید یک سرور دیگه برای مجازی سازی استفاده من از سرور است
-
-
May 14th, 2013 02:15
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : کولوکیشن از Datashack
ما کولو داریم اما آمریکاست دیگه هیچ تضمینی نمیشه داد اما بهتره همین هزینه را در جای دیگر کولو کنید
با بنده در ارتباط باشید تا بهتون راهنمایی کنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ما کولو داریم اما آمریکاست دیگه هیچ تضمینی نمیشه داد اما بهتره همین هزینه را در جای دیگر کولو کنید
با بنده در ارتباط باشید تا بهتون راهنمایی کنم
همین اگه کسی حضور فیزیکی داشته باشه و ارائه بده خیلی بهتره
اینجوری مشخص نیست ممکنه تحریم کنن و دیگه ...
-
-
همکارای زیادی هستند که خودشون دیتاسنتر دارند توصیه میکنم فقط بوسیله ی اونها کلو کنید مثل جناب راستگو از synaptica
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo
همکارای زیادی هستند که خودشون دیتاسنتر دارند توصیه میکنم فقط بوسیله ی اونها کلو کنید مثل جناب راستگو از synaptica
بله گزینه خوبی هستند آقای راستگو ولی هزینه ترافیک در Synaptica زیاد میشه - اگر مثلا 10 ترابایت رایگان ارائه میدادند روی پورت 1 گیگابیت خیلی خوب میشد
بهترین گزینه فکر می کنم از لحاظ ترافیک کانزاس آمریکا باشه
-
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
HyperServer
هیچ کسی دیتاسنتر نداره

... rack و نهایت cage گرفتن رو بهش نمیگن دیتاسنتر داشتن ....اما بعضی ها مثل اینکه عقده دارند بگن دیتاسنتر
ما !! 
درسته فرزاد جان اما آقای راستگو هیچ وقت این کلمه را نگفته اند و این کلمه را از یکی از بچه های ایرانی شنیدم که اون هم فکر کنم متوجه اشتباهش شده و دیگه نگه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
HyperServer
هیچ کسی دیتاسنتر نداره

... rack و نهایت cage گرفتن رو بهش نمیگن دیتاسنتر داشتن ....اما بعضی ها مثل اینکه عقده دارند بگن دیتاسنتر
ما !! 
مستر خرازی ... مالک xlhost ...
-
-
May 14th, 2013, 10:06
عضو دائم
دسترسی فیزیکی البته مزایای خواهد داشت ولی به هر حال راه حل های دیگری هم هست
برای مثال وقتی شما قرارداد لانگ سرم با جایی بسته باشید هزینه ها کاهش یافته و صد البته سرویس شما ارجحیت خواهد داشت
در مورد تحریم هم بهتر هست بدونید شخص ایرانی ساکن آمریکا هم ممکن هست شامل تحریم و ... بشه که در این صورت کاری از شما ساخته نیست
-