یعنی فقط من مشکل دارم؟!!
یعنی فقط من مشکل دارم؟!!
سلام
این مشکل برای ما هم ایجاد شده
متاسفانه پنج تراکنش ما این طور شده است تقریبا ساعت 23 دوشنبه این اتفاق افتاد و هنوز هم رفع نشده
ویرایش توسط ertebat7 : May 14th, 2013 در ساعت 06:18
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
بارها در مورد مشکلات درگاه پرداخت آنلاين بانک ملت بحث شده. اصولا اين درگاه برای ايجاد يک تجارت امن و پايدار توصيه نميشه.
سعی کنيد از درگاه های پرداخت ديگه استفاده کنيد.
در مورد تسويه آنی هم مطمئن باشيد با اطمينان درگاه ها به شاپرک همه بايد تسويه آنی رو حذف کنن.
این مشکل مربوط به ماژول نالرز هست که ما این مشکل را حل کردیمشما لینکه کانفیگ رو تغییر دادین؟
من امروز لینکه وبسرویس رو عوض کردم همین مشکل رخ داد حتی با انصراف هم میزد پرداخت شده.
تست کنین وارد درگاه بشین و گزینه ی انصراف رو بزنین ببینین بازم میزنه پرداخت شده/؟
این مشکل برای ما هم وجود داره
میشه بگید چطور حلش کردید ؟
سلام. ما مشکلی نداشتیم. بعضی از دوستان هم فک کنم ماژول هاشون مشکل داشته. ما از فرسو گرفیتم.بدون مشکل داره کار میکنه.![]()
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad "
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران
این مشکل برای ما هم وجود داره
میشه بگید چطور حلش کردید ؟بنده اطلاعی ندارمبا سلام در کدام قسمت تغییرات ایجاد فرمودین ؟ در روند کاری مشکلی ایجاد نشد ؟
لطفا راهنمایی بفرمائید .
برنامه نویس شرکت این کارو انجام داده و کلا تغییرات اساسی در ماژول ایجاد کرده
ما در اول از ماژول اقای داوری استفاده میکردیم منتها پس از مشکلات فراوانی که ماژول ایشون داشت و بعد هم تغییر ادرس که ایشون اصلا پاسخگو نیستند و فایلها را هم کد کردن که کسی نتواند تغییر دهد در این رابطه ماژول نالرز را با مقداری تغییرات جایگزین کردیم
همچنین دیروز در تاپیک دیگری این مشکل را دیدم بر روی درگاه خدمان تست کردم وقتی به سایت آمد باز هم فاکتور پرداخت نشده بود
در چند ساعت مختلف در شبانه روز این کار را انجام دادم و مشکلی از این بابت نبود
ویرایش توسط amirizadi : May 14th, 2013 در ساعت 10:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)