نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    سلام آقا مجید گل
    نمیشه داخل فری لنسر جابجا کرد مبالغ رو؟اگر اینطور باشه من حساب فری لنسر خارج از ایران دارم مشکلی هم برای مدارک ندارم می تونیم داخل فری لنسر از بچه ها خرید کنم منتها با پی پال برام به صرفه نیست و با مانی بوکرز کار می کنم. اگه فکر می کنید این طوری میشه کاری کرد بهم اطلاع بدید
    سلام رضا جان.

چند روز پیش توی یاهوو یک احوالپرسی کوتاه کردم جواب ندادی فکر کردم از من دلخور هستی.

راستش من یک درخواست ۱۸۰ دلاری گذاشته بودم که به حساب مشتری بود و قبلا تسویه کردن ایشون و الان دلار در واقع متعلق به ایشون هست. حالا باید ببینیم خودشون میتونن توی فری لنسر دریافت کنن یا نه. البته اون طوری خیلی کمسیون ازش کسر میشه (تا ۱۳ درصد) اما دیگه اگر این مشکل ادامه پیدا کنه چاره‌ای نیست.

برای موارد بعدی اما چرا میشه -- اما از طریق پروژه. و میشه کمسیون رو تا ۳ درصد هم کاهش داد. یعنی کسی که پروژه رو باز میکنه عضویت استاندارد داشته باشه و ۳ درصد سهم کارفرما رو نده و کسی که پروژه رو میگیره اکانت پرمیوم داشته باشه و ۳ درصد کمسیون بپردازه. البته اینطوری هم بابت ارتقا اکانت ها مبلغی باید هزینه بشه.

یک راه دیگه هم شاید گرفتن اجازه (با توضیح علت و اشاره به مشکل عدم امکان برداشت) از پشتیبانی باشه برای Direct Transfer که البته بعید میدونم اجازه بدن. اگر اجازه بدن اما همون ۳ درصد هزینه میشه.

در هر حال ممنون از اینکه میخوای بداد ما برسی.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)