من به آقا مجید ایمیل زدم.
حقیقتش اینکه دفعه اول نیست این مشکل پیش میاد! من یه بار اوایل اسفند خواستم برداشت کنم که صفحه برداشت اصلا باز نمی شد. توی صفحه برداشت نوشته بود:
Error
Due to country restrictions, Freelancer.com is unable to process withdrawals from your account. For more information please contact our support department.
با پشتیبانی تماس گرفتم بهم گفتن داریم بررسی می کنیم و قوانین مربوط به ایرانی ها رو تنظیم می کنیم! ولی بعد از ۱ هفته خود به خود مشکل برطرف شد و تونستم برداشت کنم.
بار دوم اواسط عید بود. این دفعه صفحه برداشت باز می شد. ولی سه بار درخواست من انجام نشد و پشتیبانی می گفت که با ایرانی ها مشکل داریم و داریم قوانین تنظیم می کنیم. دوباره جواب پشتیبانی به درد نخورد ولی بعد یکی دو هفته مشکل حل شد و من اقلا ۳ بار بعد از اون موقع با موفقیت برداشت کردم.
این دفعه میشه بار سوم! برای جمعه درخواست برداشت داده بودم که تا شب جمعه پرداخت نشده بود. یه تیکت درست کردم. بهم گفتن چون آدرس پیپل رو عوض کردی بهت زنگ زدیم که تایید کنی ولی جواب ندادی! برای همین انجام ندادیم. من هم برای اولین بار بود که آدرس پیپل رو عوض می کردم فکر کردم راست می گن! دوباره برای این سه شنبه درخواست دادم که امروز عصر دیدم حذف شده و با آقا مجید تماس گرفتم که بپرسم ایشون هم این مشکل رو داشتن یا خیر که گویا داشتن!
لطفا اگر کسی راه حلی به فکرش می رسه هم برای برداشت پولهایی که الان تو فریلنسر هست هم برای ادامه کار تو فریلنسر به ما هم بگه!
البته همون طور که گفتم هر دو دفعه قبل هم که این مشکل رو داشتم بعد چند روز خود به خود برطرف شده! ولی نمیشه همیشه به این امید موند.