خب بنده نظرم این هست که اگر بخوان کلا بلاک کنند ، نیازی به این قایم باشک بازی ها ندارند . خیلی راحت می تونند بگن که شما رو بلاک کردیم چون تحریم هستید . کاری که خیلی از شرکتهای بزرگ هم انجام دادند .
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
خب بنده نظرم این هست که اگر بخوان کلا بلاک کنند ، نیازی به این قایم باشک بازی ها ندارند . خیلی راحت می تونند بگن که شما رو بلاک کردیم چون تحریم هستید . کاری که خیلی از شرکتهای بزرگ هم انجام دادند .
جالبه! پولی تو حسابتون هست؟ با آی پی ایران وارد میشید؟ میشه هروقت یک widthraw انجام دادید و عمل کرد به ما خبر بدهید؟!
خوشبینانه ترین حالت اینه که طبق قوانین تحریم آمریکا ایران رو تحریم کردند و تمام حسابها بلوکه شده. تمام Mileston ها با Dispute بازگشت داده میشه ولی مابقی پولهامون تو حساب مبمونه و به کسی بازپرداخت نمیشه تا موقعی که تحریم ها برداشته بشه. (شاید این جمعه بیاید ... شاید)
زمانی که از من مدارک میخواستند یه سوال کردم که آیا شما با کاربرای ایرانی مشکل دارید که در جواب گفتند که ایران فری لنسر رو ***** کرده و فلان و فلان و شما نمیتوانید پول بگیرید ولی میتوانید کار کنید. صحبتی از تحریم نکرد ... من که حدود 4000 دلار از دست دادم
دوستان اگه از تهرون یا آمریکا کاری میشه کرد بگین.
چیزی که مسلم هست ، هی ایران محدود و محدود تر میشه و تحریم های سنگین تری براش وارد میشه ، تو مایه کره شمالی و یا سوریه
به نظر من مثل پی پال باید کامل با حویت کاملا غیر ایرانی وارد شد و بدون درد سر فعالیت کرد .
ولی خوب مراحل تائید خیلی سخت هستش
چیزی که الان دارن عملی میکنن ظاهرا همسویی با تحریم های آمریکا هست نه استرالیا و چیزی که مشخصه اینه که هنوز قوانین جدیدشون نهایی نشده.
هرچقدر هم که تحریما شدیدتر بشه اینا نمیتونن تمام اشخاص ایرانی رو تحریم کنن چون شامل حال تمام ایرانی های خارج از کشور هم میشه بجاش اشخاص مورد نظر رو تک تک به لیست اضافه میکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)