-
فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران - انگلیس - کانادا
ویرایش توسط ariansafaei : June 16th, 2013 در ساعت 12:29
-
تعداد تشکر ها ازariansafaei به دلیل پست مفید
-
May 6th, 2013 15:17
# ADS
-
May 12th, 2013, 00:19
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران - انگلیس - کانادا
الان سرور من چی میشه
بله توی 24 ساعت جواب میدید ولی مشکل برطرف نمیکنید من28.4.2013 سفارش دادم تا الان اصلا کار مفیدی نتونستم انجام بدم یا قطع یا دیتابیس گیر میده یا ftp..
صفر تا 100 راه اندازی و مدیریت یک فروش آنلاین
شما بفروشید ما هزینه میگیریم 09357477677
-
-
May 12th, 2013, 00:26
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه ی خدمات ریسلر - مستر ریسلر - الفا مستر ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین با کیفیت بسیار بالا از لوکیشن های ایران - انگلیس - کانادا
شما 2012 توی فروم ثبت نام کردی فکر کردی همین که یه سرور بخری و به همه بفروشی تمومه .....دادا برات بگه بنده 2010 اینجا ثبت نام کردم تا حالا جرات نکردم چیزی که نمیدونم فعلا جواب مشتری ها رو بدم برای فروش بذارم///مهارت کافی نیست باید تجربه کاری هم کنارش باشه با تعهد به مشتری
صفر تا 100 راه اندازی و مدیریت یک فروش آنلاین
شما بفروشید ما هزینه میگیریم 09357477677
-
تعداد تشکر ها ازomidrayaneh به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2013, 08:42

نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
خیر سرور ان هست و بوده و خواهد بود
توی همون لینکی که داد لینک معتبر از هاست ترکر هست
-
-
May 12th, 2013, 18:58
عضو جدید
ببخشید فروشتون تا کی هست؟
-
-
May 12th, 2013, 19:01
درود
فعلا قصد کنسل فروش ویژه را نداریم
سرور ها خلوت هستن و فروش ویژه همچنان ادامه دارد
-
-
May 12th, 2013, 19:06

نوشته اصلی توسط
omidrayaneh
شما 2012 توی فروم ثبت نام کردی فکر کردی همین که یه سرور بخری و به همه بفروشی تمومه .....دادا برات بگه بنده 2010 اینجا ثبت نام کردم تا حالا جرات نکردم چیزی که نمیدونم فعلا جواب مشتری ها رو بدم برای فروش بذارم///مهارت کافی نیست باید تجربه کاری هم کنارش باشه با تعهد به مشتری
اول از همه ماه ثبت نام رو نگاه کنید اویل 2012 هست
همچنین ثبت نام توی wht به این معنی نیست که سایتی اعتبار دارد
نمونش خیلی از همکاران ما که 20 درصدشون ثبت نام 2012 هستند و همه هم سایت های موفق هستند و همه ی مشتریان از دستشون راضی هستند
اگر نگاه کنید تنها کسی که داره توی این تاپیک با من بحث میکنه شمایید
رامین سرور هم بود که به دلیل نداشتن مدرک و دروغ بودن حرف هاش با مدرک هایی که من نشان دادم مدیران پستشو حذف کردند
حرف شما کاملا درست
فک کنم الان بار 18 17 ام باشه که دارم اعلام میکنم که سرور جدید از ایران خریداری میشه
و ضمنا به تاریخ شما در پرتال کاربران هم اضافه میشه
ولی باز هم شما حرف خودتونو میزنید
وقتی سایت ها بالا هستن
اپتایم 100 هست
و...
شما باید حد اقل 3 روز صبر کنید بعد اظهار نظر کنید
این مشکل اف تی پی روز جمعه راه افتاد که امروز هم 1 شنبه هست
-
-
May 12th, 2013, 19:41
عضو جدید
خوب آخه میدونی من میخوام 30 خرداد بخرم اما بعید میدونم که تا اونموقع فروش ویژتون ادامه داشته باشه!
داره؟! D:
-
-
May 12th, 2013, 19:44
عضو جدید
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که کشش سایت بازی آنلاین رو دارند یا نه؟ ( مثلا تراوین )
-
-
May 12th, 2013, 19:44

نوشته اصلی توسط
shahab.qadiri
خوب آخه میدونی من میخوام 30 خرداد بخرم اما بعید میدونم که تا اونموقع فروش ویژتون ادامه داشته باشه!
داره؟! D:
مشکلی نیست فروش ویژه رو حتی اگر تمام هم شده باشه برای شما میزنیم
فقط سعی کنید ای دیتونو حفظ کنید توی این سایت که سند باشه که خودتونید
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2013, 19:49
عضو جدید
-