-
May 12th, 2013, 13:41
پاسخ : whmcsایرانی
سلام
آقا به نظر من بی خیال طراحی این سیستم بشین.
می دونین چرا به دلایل زیر:
1ـ شرکت های ایرانی برنامه شما را نخواهند خرید چون برنامه نوشته شما امنیت نخواهد داشت، کسی برای همچین برنامه ای وقت نمی زاره، پشتیبانی نداره و ....
2ـ چه تضمینی وجود داره که وقتی محصول فروخته شد برنامه به روز رسانی بشه و نسخه های جدید بیاد.
3ـ ما ایرانی ها کار گروهی نمی تونیم انجام بدیم !!!!!! این خیلی مهمه
4ـ و .....
دوستان عزیز و بزرگوار از حرف های من ناراحت نشید فقط بر اساس تجربه بنده بود.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
-
-
May 12th, 2013 13:41
# ADS
-
May 12th, 2013, 13:50

نوشته اصلی توسط
spark3r
سلام
آقا به نظر من بی خیال طراحی این سیستم بشین.
می دونین چرا به دلایل زیر:
1ـ شرکت های ایرانی برنامه شما را نخواهند خرید چون برنامه نوشته شما امنیت نخواهد داشت، کسی برای همچین برنامه ای وقت نمی زاره، پشتیبانی نداره و ....
2ـ چه تضمینی وجود داره که وقتی محصول فروخته شد برنامه به روز رسانی بشه و نسخه های جدید بیاد.
3ـ ما ایرانی ها کار گروهی نمی تونیم انجام بدیم !!!!!! این خیلی مهمه
4ـ و .....
دوستان عزیز و بزرگوار از حرف های من ناراحت نشید فقط بر اساس تجربه بنده بود.
نه دوست عزیزماکارمون اتوماسیون داخلی هست بعدخودمون هم ازاین سیستم استفاده میکنیم و کسی هم براکاره خودش بدنمیخواد
-
-
May 12th, 2013, 14:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
na3zabig
نه دوست عزیزماکارمون اتوماسیون داخلی هست بعدخودمون هم ازاین سیستم استفاده میکنیم و کسی هم براکاره خودش بدنمیخواد
سلام اگر انجام بشه ازتون میخریم و اینکه اگه به زبان asp.net نوشته بشه خیلی خوبه امنیت هم بالا میره .
-
-
May 12th, 2013, 14:07
به زبان asp.net هست وبه صورت webservise
-
-
May 12th, 2013, 14:15
نظر من برای موفقیت این نرمافزار تا زمانی که جا بیافتند و امکانات آن در سطح نرم افزارهای موجود گردد با قیمت پایین و پشتیبانی خوب ارائه گردد. در آخر پشتیبانی از انواع سیستم ها می تواند تا حدی به فروش نرم افزارتان کمک کند.انشالله موفق باشید.
-
-
May 13th, 2013, 17:53
ok systeme ok shode darim ye kari mikonim ke zarib amniate dostan ta 80% afzayesh pida kone
-
-
May 14th, 2013, 22:06
عضو جدید
-
-
May 14th, 2013, 22:57
demo system hodode 1mahe dige ok mishe va dar zemne system be gone tarahi mishe ke dostan ehtiaj nadashte bashan config konand chenin systemi besiar sangin tar az whmcs khahad bood
-
-
May 16th, 2013, 16:37
سلام دوستان مابه دنبال یه اسم زیبا برای این سیستم میگردیم اگه کسی ازدوستان نظری داره که میتونه کمک کنه ممنون میشیم مطرح کنه
-
-
May 16th, 2013, 17:44
عضو جدید
دوست من بزارید
IHB
iran host bill
-