دوست عزيزم تنظيمات csf كه قابل تغيير است (اگه اشتباه ميكنم بفرماييد)، ضمنا من عرض كردم كه حتي با غير فعال كردن csf باز مشكل عدم ارسال ايميل پابرجاست. پس قاعدتاً نبايد ربطي به csf داشته باشه.
هر ماه كلي هزينه سرور اختصاصي ميدهيم. يعني چي به ارسال ايميل حساس شده! بعيد ميدونم محدوديت از طرف اونها باشه. چون عرض كردم بعد از اصلاحي كه توضيح دادم ، سرور چندين هفته كار خودش رو انجام ميداد. و روزانه تعداد زيادي ايميل ارسال ميشد و مشكلي هم نبود.
من نميخوام هزينه اضافي بكنم چون فكر ميكنم مشكل از جاي ديگه باشه
لطفا در مورد اون چند ايرادي كه با رنگ قرمز مشخص شده ، راهنمايي بفرماييد كه براي رفع اونها چه بايد بكنم؟
ضمنا يك موردي كه يادم رفت بگم اينه كه
همه اين مشكلات از وقتي شروع شد كه هارد سرور بدليل افزايش حجم لاگ ها ، كاملا پر شد . بطوريكه mysql ازكار افتاد. بعد مجبور شدم فايل هاي لاگ را از پاك كنم. به عنوان مثال فايل /var/log/messages كه حجم 47 گيگا بايت داشت رو پاك كردم. البته بعد از پاك كردم فايل مزبور ، با دستور touch /var/log/messages دوباره اون فايل رو ايجاد كردم
البته محتويات پوشه /var/cache/logwatch/ رو هم پاك كردم چون نزديك به 16 گيگا بايت بود.
و حقيقتش همه مشكل عدم ارسال ايميل ، بعد از اين ماجرا ها پيش اومد. يعني بعد از اينكه سرور بخاطر مشكل پر شدن هارد از كار افتاد و من مجبور به پاك سازي فايل هاي لاگ شدم.
وگرنه قبلش هيچ مشكلي نبود
دوستان ، لطفا در مورد اون ايرادات كه با رنگ قرمز نوشته شده ، و نحوه رفع اونها راهنمايي بفرماييد!
ضمنا در مورد تست پورت 25 كه با رنگ آبي نوشتم ، ميشه بگيد پاسخي كه من از سرور خودم دريافت ميكنم و با زدن دستور telnet MyIP 25 فقط دو خط نوشته مياد و بعد به حالت هنگ در مياد! آيا اين طبيعيه ؟ يا مشكلي وجود داره كه اينطور هست و نبايد اينطور باشه؟
چون من روي سرورهاي قبلي هيچ وقت اين مشكل عدم ارسال ايميل رو نداشتم و بخاطر همين قبلا اين دستور رو رويك يك سروري كه مشكل ارسال ايميل نداره ، تست نكردم كه ببينم جوابش دقيقا چي بايد باشه؟