-
January 7th, 2013, 17:58
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود

رم: 256 مگابایت
هارد: 15 گیگ
ای پی: 1 عدد اختصاصی
پهنای باند : نامحدود
دیتا سنتر : xlhost(usa)-uk(redstation) دلخواه میباشد این قسمت
cpu : 1ghz 1 core
پورت : 1000 مگابایت
اپتایم : 99.9
قیمت : 20،000 تومان
لینک خرید ==>پرشیا سرور - سبد خرید
رم: 512 مگابایت
هارد: 25 گیگ
cpu : 2 ghz 1 core
قیمت : 22،000 تومان
رم: 1024 مگابایت
هارد: 50 گیگ
cpu : 2 ghz 2 core
قیمت : 30،000 تومان
رم: 2048 مگابایت
هارد: 80 گیگ
cpu : 2 ghz 4 core
قیمت : 40،000 تومان
رم: 4098 مگابایت
هارد: 150گیگ
cpu : 4ghz 4 core
قیمت : 65،000 تومان
رم: 8192 مگابایت
هارد: 300گیگ
cpu : 4ghz 5 core
قیمت : 95،000 تومان
ادرس سایت :
خدمات ميزباني و ثبت دامنه پرشیا سرور| سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست
پرشیا سرور - ارسال درخواست
id: persiaserver2@yahoo.com
persiaserver2
0933-702-5159
دوستان تمامی تماس های تلفنی روز های اداری 9 صبح تا 12 شب !
مشکل جدی بود خازج از این محدوده تیکت یا ایدی یاهو یا اس ام اس بدید در خدمتم
ارادتمند شما زارعی
موفق باشید.
ویرایش توسط nars_Vps : July 16th, 2013 در ساعت 11:17
-
تعداد تشکر ها ازnars_Vps به دلیل پست مفید
Arash_arash127, eMo, eshghejalal, heshi, javadezati, medianet, MiladPei, mostafait, pendar.pardazesh, ramtin_fbi, ShopCard, SiminSecret, thanker
-
January 7th, 2013 17:58
# ADS
-
April 14th, 2013, 22:29
-
تعداد تشکر ها از royasoft به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 03:38
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
تعویض سیستم عامل چندبار رایگان ؟
پهنای باند نامحدود ؟
نوع هارد ssd ?
رم و سی پی یو اختصاصی هست ؟
-
-
May 9th, 2013, 21:30
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
با سلام
دوستان توجه کنید
بنده دیروز صبح خیلی عجله داشتم که یک سرور برای یوزر هام تهیه کنم از ایشون شرایط رو پرسیدم گفتن ..... گفتم تحویل کی گفت عصر نهایتا شب
خرید کردم
امروز بهشون میگم چی شد پس چرا تحویل ندادید میگن مگه نمیبینی تو سایت نوشته 1 تا 48 ساعت !!!!!
بهشون میگم آقا من عجله دارم نمیتونی تحویل بدید هزینه رو برگشت بدید از جای دیگری تهیه کنم
میگه ما برگشت نداریم باید وایسی !!!!
یک بار دیگر هم قبلا از ایشون خرید کرده بودم که یادمه اون بار هم سرورشون کیفیت پایینی داشت پر از قطعی و به هیچ وجه جوابگو نبودن و هنگام تمدید هزینه تمدید رو 2 برابر محاسبه کردن اما متاسفانه این بار یادم نبود این همون آدمه و دوباره پولم رو دور ریختم
خلاصه ایشون برای یک وی پی اس تونل از بنده 50 تومان گرفتن و 36 ساعت میگذره هیچ سرویسی تحویل ندادن و اصلا هم جوابگو نیست و میگن باشد وایسی پول هم پس نمیدن
حالا دوست داشتید با این شرایط از این آدم خرید کنید
-
-
May 9th, 2013, 22:01
salam alaki poshte saresh harf nazan man chand sale mishnasameshun ta hala hamchin barkhordi azashun nadidam
-
تعداد تشکر ها از elshan22 به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 10:25
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
-
تعداد تشکر ها از expres به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 14:10

نوشته اصلی توسط
motherlikher
با سلام
دوستان توجه کنید
بنده دیروز صبح خیلی عجله داشتم که یک سرور برای یوزر هام تهیه کنم از ایشون شرایط رو پرسیدم گفتن ..... گفتم تحویل کی گفت عصر نهایتا شب
خرید کردم
امروز بهشون میگم چی شد پس چرا تحویل ندادید میگن مگه نمیبینی تو سایت نوشته 1 تا 48 ساعت !!!!!
بهشون میگم آقا من عجله دارم نمیتونی تحویل بدید هزینه رو برگشت بدید از جای دیگری تهیه کنم
میگه ما برگشت نداریم باید وایسی !!!!
یک بار دیگر هم قبلا از ایشون خرید کرده بودم که یادمه اون بار هم سرورشون کیفیت پایینی داشت پر از قطعی و به هیچ وجه جوابگو نبودن و هنگام تمدید هزینه تمدید رو 2 برابر محاسبه کردن اما متاسفانه این بار یادم نبود این همون آدمه و دوباره پولم رو دور ریختم
خلاصه ایشون برای یک وی پی اس تونل از بنده 50 تومان گرفتن و 36 ساعت میگذره هیچ سرویسی تحویل ندادن و اصلا هم جوابگو نیست و میگن باشد وایسی پول هم پس نمیدن
حالا دوست داشتید با این شرایط از این آدم خرید کنید
شما اگه یکبار خریدید دیدید بی کیفیت هست دلیل نداره باز بخرید
پپس چرا خریدید؟اگر واقعا خرید کرده بودید گرون شده به خاطر نوسان دلار بوده ولی بازم قیمت هامون نسبت به جاهای دیگه فکر کنم خوب باشه !!
عجله شما هم به من ربطی نداره بیاید اینجا الکی حرف بزنید !!طبق تضمین سایت ارسال شده
روز اول گفتید زود میخوام منم گفتم سعی میکنم تا عصر بدمتون نشد فردا میدمتون
نگفتم حتما عصر میدم
بعدش هم 24 ساعت نشده ارسا شده
کاش یکم میفهمیدم این جیزا رو الکی نمیرفتیم حرف بزنیم
و..
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
elshan22
salam alaki poshte saresh harf nazan man chand sale mishnasameshun ta hala hamchin barkhordi azashun nadidam

شما لطف دارید عزیز بعضی ..

نوشته اصلی توسط
expres
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
اره بعضی ها نمیفهمن در حدشون نیست درک کنن.ممنون از شما
ویرایش توسط nars_Vps : May 10th, 2013 در ساعت 20:07
-
-
May 10th, 2013, 14:14
-
تعداد تشکر ها از elshan22 به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2013, 15:24

نوشته اصلی توسط
royasoft
شاید دیر پاسخ دادم ولی من قبولشون دارم

ممنون از شما دوست عزیز

نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
تعویض سیستم عامل چندبار رایگان ؟
پهنای باند نامحدود ؟
نوع هارد ssd ?
رم و سی پی یو اختصاصی هست ؟
1 بار رایگان هست
بله نامحدود
بله اس اس دی هست 10 گیگ اول سیست عامل رو میاریم بالا بقیش هارد نوع عادی ساتا میدیم
بله اختصاصی هست
-
-
May 11th, 2013, 21:45
عضو جدید
آقا این سروری که ما دیروز سفارش دادیم چی شد؟ قابل تحویل هست یا ما به فکر یه جای دیگه باشیم؟
تیکت ها که جواب داده نشده، تلفن هم که خاموشه، تو یاهو هم که افلاینید؛ ما از کجا پیگیر باشیم؟
ما هم به کسای دیگه قول دادیم خب؛
لطفا بررسی کنید
-
تعداد تشکر ها از aminmo به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2013, 04:01
سلام از دیتا سنتر choopa سرور میخوام موجودی دارین؟
-