شاید صحبت بشه مثلا قبول کنند 3 تربایت دانلود باشه 1 ترا اپلود
شاید صحبت بشه مثلا قبول کنند 3 تربایت دانلود باشه 1 ترا اپلود
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ایمیل این شخصی که شما ازش خرید میکنید رو میشه به منم بدید؟
من یه تماسی باهاشون بگیرم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام
من امروز با آقای سعید خرازی از طریق چت آنلاین سایت xlhost چت کردم . ایشان دقیقا به من گفتند که منظورشان از 1500Gb Transfer که در سایت xlhost برای سرورها آمده است مجموع دانلود و آپلود است. لطفا شما مجدد در این زمینه از ایشان سوال بپرسید .
من امروز در این مورد از Theplanet و همینطور DedicatedNow و Sagonet هم سوال خواهم پرسید .
با تشکر
ایمیلی؟ شماره موبایلی یه چیزی بدید من با ایشون یه تماس بگیرم خدا خفتون کنه
سلام
شرمنده من در این تاپیک زیاد فضولی کردم ببخشید . ادمین جان در سایت آنها در قسمت چت وارد شوید. من که خیلی ساده همان اول با خودشان چت کردم.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)