Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
از نظر کیفیت و پشتیبانی من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم به شما پیشنهاد می کنم
بهترین پیشنهاد ها
1.OVH
2.Yesup
3.Hessen
4.Xlhost
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستانی که منتقد هستند، لطف کنند بگویند اگر نتوان روی هتزنر وب هاستینگ راه انداخت پس دیگر چه کار غیر کپی رایتی می توان روی آن کرد؟ وی پی اس های بدون کپی رایت؟ تونل؟ ... کلا به چه دردی خواهد خورد پس این دیتاسنتر؟ در ضمن آزاد بودن کپی رایت یا نبودن آن که دلیل بر برتری یا عدم برتری یک دیتاسنتر نیست.
به نظر من که 3 سال هست از هتزنر سرور دارم بسیار عالیه برای وب هاستینگ ... در ضمن هر جایی برای خودش قواعدی دارد که با دانستن آنها در مورد خرید یا عدم خرید باید تصمیم گیری گردد.
موفق باشید
هتزنر یکی از بهترین و تنها دیتا سنتری بوده که بنده در طول سابقه کارم با ان به مشکل برنخوردم... علت مشکلات به وجود اومده سهل انگاری ئوستان بوده و دیگر هیچ!
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
به نظر من هتزنر سخت افزار بسیار خوبی داره
از نظر آپ تایم هم که نیار به تعریف نداره
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
با هترنز دو سال کار میکردیم این اواخر جریان گذرگاه پیش اومد و ... قیمت خوب داره فقط.در ضمن اصلا دیتاسنتر در مواردی مثل دیداس همکاری نمیکنه.
با synaptica هم کار شد خوب نبود و قیمت بالا داره اما سرویس خوبی نمیده
الان xlhosti هستیم.دیتاسنتر جدی ای هست و همکاری خوبی هم داره.ضمنا پایداری سطح عالی داره .
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)