-
سوالاتی در مورد synaptica
دوستانی که سابقه کار کردن با این دیتاسنتر رو دارن بفرمایند که آیا دیتاسنتر فوق برای colo پورت 1 گیگ میده؟
ما از یکی از مشتری های این دیتاسنتر سرویس تهییه کردیم که سرکت دانلودش به سختی به 2 مگ میرسه و قسم حضرت عباس مبخوره که پورتش 1 گیگه!
راست میگه؟
2x1000 هم Cpu اختصاصی داده و 2 گیگ هم رم دارم ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد
-
-
May 11th, 2013 13:47
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سوالاتی در مورد synaptica

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
دوستانی که سابقه کار کردن با این دیتاسنتر رو دارن بفرمایند که آیا دیتاسنتر فوق برای colo پورت 1 گیگ میده؟
ما از یکی از مشتری های این دیتاسنتر سرویس تهییه کردیم که سرکت دانلودش به سختی به 2 مگ میرسه و قسم حضرت عباس مبخوره که پورتش 1 گیگه!

راست میگه؟
2x1000 هم Cpu اختصاصی داده و 2 گیگ هم رم دارم ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد
با سلام
بخش عمده ای از مشکل شما میتونه به همون فروشنده برگرده . بستگی داره مدیر سرور اختصاصی چندتا ماشین مجازی روی سرور ایجاد کرده ، چقدر اورسل کرده و ...
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad

راست میگه؟
VPS هست یا Dedicated ؟
ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد
این مشکل بخاطر Latency هارد هست.
اکثرا" هم بخاطر میزبانی تعداد زیادی از VPS ها روی یک هارد بوجود میاد.
-
-
VPS هست.
توی این رنج ip
192.64.11.0
آخه سرور سیناپتیکا آفری با پورت 1 گیگ نداره!
ازشون خواستم vSphere ارائه کنند گفتند برای اثبات ادعامون برای 10 دقیقه میتونیم ارائه کنیم! دائمی میخواهید برای vsphere باید ماهی 20 تومن بدید.راستی ای vSphere تبدیل به کابوس بعضی سرویس دهنده ها شده
-
-
root@Server /]# lscpu
Architecture: i686
CPU op-mode(s): 32-bit, 64-bit
Byte Order: Little Endian
CPU(s): 2
On-line CPU(s) list: 0,1
Thread(s) per core: 1
Core(s) per socket: 1
Socket(s): 2
Vendor ID: GenuineIntel
CPU family: 6
Model: 42
Stepping: 7
CPU MHz: 3200.024
BogoMIPS: 6400.04
Hypervisor vendor: VMware
Virtualization type: full
L1d cache: 32K
L1i cache: 32K
L2 cache: 256K
L3 cache: 8192K
-
-

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
VPS هست.
توی این رنج ip
192.64.11.0
آخه سرور سیناپتیکا آفری با پورت 1 گیگ نداره!
ازشون خواستم vSphere ارائه کنند گفتند برای اثبات ادعامون برای 10 دقیقه میتونیم ارائه کنیم! دائمی میخواهید برای vsphere باید ماهی 20 تومن بدید.راستی ای vSphere تبدیل به کابوس بعضی سرویس دهنده ها شده
Synaptica اتفاقا" آفر جدیدی که داره با پورت 1 گیگابیت اشتراکی رایگان هست.
برای اون قضیه vSphere که خیلی پیگیرش بودی واسه اینکه دیگه از شر ستاپ کردن vsphere راحت بشیم از مجازی ساز Xen و پنل SolusVM استفاده می کنیم که هم 10 برابر دسترسی بیشتری به کاربر بده و هم 100٪ اختصاصی باشه
-
-
آلما هاست! جوان سرور! آندرگراندسرور! پارس پک! ولت سرور ! آنلاین سرور ! و ..... از همه سرویس داشتم تا حالا...هر کدوم یه جور اذیت میکنند!
چیزی که این وسط همه چیزو خراب میکنه طمع هست! طمع.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
danitfk
برای اون قضیه vSphere که خیلی پیگیرش بودی واسه اینکه دیگه از شر ستاپ کردن vsphere راحت بشیم از مجازی ساز Xen و پنل SolusVM استفاده می کنیم که هم 10 برابر دسترسی بیشتری به کاربر بده و هم 100٪ اختصاصی باشه

من 5 تا سرور مجازی دارم از 3 فروشنده ی مختلف که همشون برای وی پی اس پنل vsphere دادن به رایگان . حالا این vsphere چی داره که شما میخوای از شرش راحت بشی خدا میدونه . همینطور اینکه xen چی داره که شما داری میری طرفش باز خدا میدونه 
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
-
-
May 11th, 2013, 15:41

نوشته اصلی توسط
danitfk

سرورهای این آقا خیلی خفنه! ولی بدیشون اینه که suspend کردن تو کارشون نیست.سرتو برگزدونی terminate میکنن و یا علی! به سفارش من یکی از دوستانم از ایشون vps خرید اوله فروردین به زور سرویسشون رو منتقل کردن یه جای دیگه دو روز سرویس دوستم خاموش بود! قول دادن دو برابر زمان لختلال به مدت زمان سرور اضافه بشه نه تنها نشد بلکه دو روز هم کم شد و در حالی که دوستمون منتظر صدور فاکتور بودن سروریس terminate شد! و شررر درست شد.
-
تعداد تشکر ها از dj_ahmad به دلیل پست مفید